Bekijk: Een glimp van(Foto: instagram)
Bekijk: Glimp van 'True Beauty'-scène waarin 'Extraordinary You' Makes Cameo Appearance cast

tvN's nieuwe doorlopende wo-donderdag dramaserie 'True Beauty' is het nieuwe gesprek van de dag! Hun uitzending op 17 december verraste veel kijkers toen het drama een onverwachte kleine cross-overscène had.

Eerder werd bevestigd dat de cast van 'Extraordinary You' Lee Jae Wook en Kim Hye Yoon een cameo zullen hebben in het drama ter ondersteuning van de 'True Beauty' PD (producerend regisseur) Kim Sang Hyub, die ook 'Extraordinary You' regisseerde.

De twee sterren spelen de karakters van Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) en Baek Kyung (Lee Jae Wook) in hun vorige drama. Het duo eindigde echter niet samen. Maar voor hun cameo-optreden in 'True Beauty' zullen ze de rol van een koppel spelen.Voorafgaand aan de aflevering waarin Kim Hye Yoon en Lee Jae Wook de cameo-optreden zouden maken, bracht JTBC 'Run On' enkele foto's uit waarop het paar op het scherm te zien is dat geniet van een date in de bioscoop. Ze hebben een heldere en brede glimlach op hun gezicht en natuurlijk anticiperen de kijkers op hun chemie als een paar.

Waarschuwing! Spoilers worden hieronder vermeld!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door het officiële tvN drama-account (@tvndrama.official)

In deze aflevering speelt de mannelijke hoofdrol Lee Su Ho (Cha Eun Woo) ging naar de bioscoop om een ​​blind date te bespioneren waarbij de vrouwelijke hoofdrol Lim Joo Kyung (Moon Ga Young) betrokken is. Toen hij al in de donkere bioscoop was, zag Lee Su Ho een ander stel aan voor Lim Joo Kyung en haar date, dus hij verstoorde het zoete moment van het stel. Deze scène deed ons op de een of andere manier ineenkrimpen, maar kijkers waren geschokt toen ze zagen dat het paar niemand minder was dan de Dan Oh ( Kim Hye Yoon ) en Baek Kyung | ( Lee Jae Wook ) koppel uit ' Buitengewone Jij!'

Bekijk: Een glimp van(Foto: instagram) Bekijk: Glimp van 'True Beauty'-scène waarin 'Extraordinary You' Makes Cameo Appearance cast

Wat nog indrukwekkender is, is dat het drama zelfs het 'Extraordinary You'-universum gedurende ongeveer 20 seconden incorporeerde toen Dan Oh en Baek Kyung plotseling wakker werden uit hun fictieve verhaalwereld met de bekende 'klik' en Dan Oh op zoek gaat naar Haru!

Ondertussen is hier een korte samenvatting van het lopende drama 'True Beauty:'

Het is een remake van de beroemde webtoon met dezelfde titel. Het is een romantisch komedie-drama waarin het verhaal draait om een ​​middelbare scholiere genaamd Lim Ju Gyeong (Moon Ga Young), die erg onzeker is over haar fysieke verschijning. Om zelfvertrouwen te krijgen, leert ze de kunst van het gebruik van make-up. Wanneer hij make-up aanbrengt, verandert ze onmiddellijk in een godin. Lim Ju Gyeong zou liever sterven dan haar ware schoonheid aan het publiek te onthullen.

Bekijk: Een glimp van(Foto: instagram)
Bekijk: Glimp van 'True Beauty'-scène waarin 'Extraordinary You' Makes Cameo Appearance cast

Ze zal paden kruisen met Lee Suho (Cha Eun Woo) een knappe jongen op school die er aan de buitenkant koud uitziet omdat hij zijn eigen emotionele littekens draagt. Hij ziet er misschien serieus en koud uit, maar hij heeft een heel goed hart. Beide karakters zullen groeien als ze elkaar ontmoeten en hun geheimen delen en liefde met elkaar vinden.

Houd KDramastars in de gaten voor meer K-drama, K-film, nieuws en updates van beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door: Liza Parker