Acteur en GOT7-lid Park Jinyoung maakt mogelijk een comeback op het kleine scherm. Momenteel is hij in gesprek om deel uit te maken van het aanstaande drama 'The Devil Judge'.

Een idool en acteur zijn kost veel tijd en moeite. Voorbereiden op de comeback van de groep en daarna naar het volgende drama gaan. Maar Park Jinyoung is inderdaad een veelzijdig artiest omdat hij zowel op het podium kan staan ​​als voor de camera kan acteren.

Park Jinyoung(Foto: Pinterest)

Zijn laatste drama was 'When My Love Blooms', waarin hij het personage van Han Jae Hyun speelde toen hij in de twintig was als universiteitsstudent. Hier toonde hij zijn verschillende charmes en veelzijdigheid, van bijrollen tot hoofdrollen. Jinyoung deed altijd zijn best voor het publiek.Hij maakte ook een goede indruk met zijn rol in het drama 'He is Psychometric' als Lee Ahn die de kracht van psychometrie heeft: hij kan iemands gedachten lezen door hem/haar aan te raken of door nauw contact met zijn huid te hebben. Jinyoung kreeg ook lof voor zijn vertolking in het genoemde drama.

Naast acteren is hij ook een actief lid van de populaire K-Pop-jongensgroep GOT7, die onlangs hun comeback-album 'Breath of Life: Last Piece' uitbracht.

GOT7 Jinyoung(Foto: GOT7 Twitter)

Ondertussen onthult het aankomende drama 'The Devil Judge' eindelijk zijn cast, en naar verluidt is Jinyoung bezig met het herzien van het script voor het drama. Hij is in gesprek om de rol te spelen van een rechter genaamd Kim Ga On. Dit wordt weer een drama om naar uit te kijken, aangezien Jinyoung, als hij de rol accepteert, een andere rol zal spelen dan zijn eerdere werken!

'The Devil Judge' zal het verhaal verbeelden van een hoofdrechter die van de rechtbank een realityshow maakt om degene die de wandaden heeft begaan te straffen. Ji Sung is ook in gesprek om deel uit te maken van het drama als Kang Yo Han, de zogenaamde 'duivelsrechter'.

Op 4 december bevestigde het bureau van Kim Min Jung dat ze de hoofdrol zal spelen van Jung Sun Ah, een stoere en ambitieuze directeur van de Social Responsibility Foundation. Haar personage zal verstrikt raken in Kang Yo Han, want zij is de enige persoon die in staat is om van het leven van Kang Yo Han een achtbaanrit te maken.

Jung Sun Ah werd geboren in een gezin met een laag inkomen, met haar briljante geest en ondeugende charme, ze heeft de top gehaald, maar ze streeft nog steeds naar meer en het publiek moet uitkijken naar hoe de personages hun verhalen zullen ontvouwen.

(Foto: GOT7 Twitter)

Ondertussen boekt Park Jinyoung, als student aan de universiteit of als rechter in de rechtbank, enorme vooruitgang in zijn acteercarrière. De dualiteit die hij bezit, is recht voor onze ogen te zien. In feite ontving hij op de recente Asia Artist Award (AAA) 2020 erkenning als de Potential (Actor) Award, samen met actrice Kim Hye Yoon.

TVN's nieuwe drama 'The Devil Judge' staat gepland voor volgend jaar (2021). Details en updates over het aanstaande drama moeten nog aan het publiek worden aangekondigd.

Ben je enthousiast over het komende drama? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier bij Kiltandkeeley open voor meer K-drama, K-Movie, nieuws over beroemdheden en updates.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai S.