Gu Hye Sun zegt dat het werken met een jongere acteur haar onzeker maakt over haar uiterlijk en de staat van haar huid. Maar met haar 30 jaar is de actrice amper drie jaar ouder dan haar 'Blood' co-ster Ahn Jae Hyun.

Het kan zijn dat Ahn er zoveel jonger uitziet dan hij is. Of het kan zijn omdat hij de jongere broer van Jun Ji Hyun speelde in 'You Who Came From The Stars'. Maar acteerscènes met Ahn zorgen ervoor dat Gu Hye Sun zich zorgen maakt over haar rimpels.

Op een persconferentie voor het medische vampierdrama onthulde Gu dat ze meer make-up droeg en vaker naar de dermatoloog ging.'Naarmate de rimpels in mijn gezicht dieper zijn geworden, wordt mijn make-up zoveel dikker', zei ze. 'Normaal ga ik niet naar de dermatoloog, maar ik ga wel vaker. Ik heb boekjes over cosmetologie gelezen en ben er meer in geïnteresseerd.

Ze noemt haar mede-acteur die model is geworden, de reden voor haar toegenomen interesse om er jong uit te zien.

'Optreden met Ahn Jae Hyun, die jonger is dan ik, zorgt voor wat druk.'

Op dat moment onderbrak hij haar en wees erop hoe oud ze waren.

'Een jongere man die niet zo veel jonger is,' zei hij.

Netizens zijn het er niet mee eens dat ze zich nu al zorgen moet maken over rimpels. Toen ze in november 2014 een selca van zichzelf plaatste met twee van haar honden, merkten netizens op hoeveel jonger ze eruitziet dan haar leeftijd.

Het is ook interessant dat Gu Hye Sun zich overweldigd voelt wanneer ze met een beginnende acteur werkt, terwijl ze in het verleden een aantal intimiderend knappe co-sterren heeft gehad. Ze speelde tegenover Lee Min Ho in 'Boys Over Flowers', Daniel Choi in 'The Musical' en Lee Sang Yoon in 'Angel Eyes'. Ze is niet alleen aantrekkelijk, maar zelf ook behoorlijk indrukwekkend. Haar vele talenten zijn onder meer het schrijven van boeken en het regisseren van films.

In 'Blood' speelt Gu Hye Sun Yoo Ri Ta, een specialist in bloedkanker en een erfgename. Bloed is wat ze gemeen heeft met het karakter van Ahn Jae Hyun. In zijn eerste hoofdrol speelt Ahn Jae Hyun een eeuwig knappe vampier die ook chirurg is. Zijn karakter heeft geleerd zijn dorst naar bloed te bedwingen in het belang van het helpen van de mensheid. Het drama speelt ook met Jin Ji Hee, voor het laatst te zien in 'Warm Words' als hun chef.

'Blood' is geproduceerd door dezelfde schrijver en regisseur die verantwoordelijk is voor het hitdrama 'Good Doctor'.