KBS 2TV's aanstaande drama 'Hallo? Ik ben het!' onthulde nieuwe stills van de vorige scriptlezing!

Het drama 'Hallo? Ik ben het!' is een romantische fantasiekomedie over een 37-jarige vrouw genaamd Ban Ha Ni die zal worden gespeeld door actrice Choi Kang Hee. Ze is apathisch geworden over liefde, haar carrière en dromen. Op een dag wordt ze bezocht en getroost door haar 17-jarige zelf, gespeeld door Yi Rae, die toen gepassioneerd was in bijna alles wat ze deed. Ze werd toen herinnerd aan zichzelf toen ze nergens bang voor was.

Het was een goede dag voor de hele cast en het productieteam tijdens het lezen van het script. Alle aanwezigen kwamen de zaal binnen met maskers, volgens de veiligheidsprotocollen in de strijd tegen Covid-19. De locatie is niet druk omdat de opkomst slechts beperkt was vanwege veiligheidsmaatregelen.(Foto: Twitter)

De acteurs die aanwezig waren bij het voorlezen van het script waren Kim Young Kwang, Choi Kang Hee, Yi Rae, Eum Moon Suk, Kim Yoo Mi, Ji Seung Hyun, Kim Yong Rim, Yoon Joo Sang, Baek Hyun Joo, Yoon Bok In, Shin Moon Sung , Kim Mi Hwa, Choi Dae Chul, Kim Do Yeon, Kim Ki Ri, Go Woo Ri, Choi Tae Hwan, Jung Dae Ro, Kang Tae Joo, Moon Sung Hyun, Kim Sang Woo, Song Ji Hyun en Lee Seo Yeon.

Een van de hoofdrolspelers, Choi Kang Hee, liet het team graag weten dat ze zich vereerd voelt om weer samen te werken met haar co-sterren. Ze dompelde zich ook perfect onder in haar rol als Ban Ha Ni tijdens het voorlezen van het script, en liet een diepe indruk achter bij haar collega's. Ook acteur Kim Young Kwang zal met dit drama weer op het kleine scherm te zien zijn. Tijdens het voorlezen van het script liet hij de mensen op de set giechelen met zijn vertolking als een neutrale tweede generatie chaebol genaamd Han Yoo Hyun.

(Foto: Twitter)

De 17-jarige Ban Ha Ni wordt gespeeld door Yi Rae. Haar collega's erkenden haar vanwege haar stabiele acteerwerk ondanks haar jonge leeftijd, aangezien ze nog maar veertien jaar oud is. Eum Moon Suk toonde ook zijn passie op de set terwijl hij transformeerde in zijn rol als topster Ahn So Ni.

Veteraan actrice Kim Yong Rim zal spelen als Lee Hong Nyun, de grootmoeder van Ban Ha Ni, die haar kleindochter het meest koestert, maar ze zal dementie hebben. Yoon Joo Sang als Han Ji Man, de vader van Han Yoo Hyun en de voorzitter van Joah Confectionery.

Kim Yoo Mi zal Oh Ji Eun zijn, die een verleden heeft met Ban Ha Ni, en Ji Seung Hyun zal het karakter hebben van Yang Do Yoon, de oudere neef van Han Yoo Hyun, die ook bij Joah Confectionery werkt en binnenkort opvolger van genoemde vennootschap te zijn.

Lee Hyun Suk, de producerende regisseur, deelde: 'Ik wil een gezonde sfeer creëren waarin de acteurs met plezier lachend op de set kunnen komen en met een oprechte glimlach zullen leven. Ik ga er hard aan werken om een ​​project te maken waar de kijkers lekker warm mee kunnen overwinteren.'

Ondertussen sprak de scenarioschrijver van het drama Yoo Song Yi ook haar dankbaarheid uit jegens de cast en crew. Terwijl ze het verhaal eerst plant, denkt ze dat het voor een 17-jarige ik onmogelijk zal zijn om haar toekomstige zelf te ontmoeten. Ze vertelde toen dat ze na het ontmoeten van de acteurs gelukkiger werd dat al haar fantasieën eindelijk werkelijkheid zijn geworden.

'Hallo? Ik ben het!' zal naar verwachting in 2021 worden uitgezonden. Andere details moeten nog aan het publiek worden bekendgemaakt.

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai S.