Hallyu-koninginnen zoals Song Hye Kyo, Jun Ji Hyun, Son Ye Jin, Lee Young Ae, Jeon Do Yeon en meer zullen in 2021 een comeback maken op het kleine scherm.

Interessant is dat fans te zien zouden krijgen dat deze A-listers de kijkersbeoordeling beheersen en een buzz maakten op sociale media, aangezien verschillende verkooppunten eerder hun verschijning in hun respectieve projecten bevestigden.

Song Hye Kyo

Song Hye Kyo(Foto: Song Hye Kyo officiële Instagram)

Na haar K-drama 'Encounter' uit 2018 met de Zuid-Koreaanse hartenbreker Park Bo Gum, keert de 39-jarige schoonheid terug met Jang Ki Yong in 'Now, We're Breaking Up'.Het nieuws werd in maart bevestigd en ze waren bezig met het afronden van de productie voordat de ster van 'My Roommate is a Gumiho' in dienst trad.

De releasedatum van 'Right Now, We're Breaking Up' is vastgesteld op 12 november en zal het nieuwste K-drama van vrijdag-zaterdagavond zijn.

Naast de langverwachte samenwerking met de 29-jarige acteur, zal Song Hye Kyo ook schitteren in twee aankomende drama's.

Het eerste is het melodrama 'The Glory', geschreven door de scenarioschrijver van 'Descendants of the Sun', Kim Eun Sook, terwijl de actrice ook de hoofdrol speelt in een mysteried drama als ze herenigd wordt met 'Descendants of the Sun'-regisseur Lee Eung Bok.

LEES VERDER: Song Hye Kyo Instagram-update: Hallyu Star overweldigd door blijft ondersteuning voor haar aanstaande drama 'Now, We're Breaking Up'

Jun Ji Hyun

Jun Ji Hyun(Foto: Netflix Korea officiële Instagram)

Na haar adembenemende optreden in Netflix's 'Kingdom: Ashin of the North', maakt Jun Ji Hyun een comeback in het K-drama met de actiethrillerserie 'Cliffhanger'.

Een ander interessant element met het komende drama is de met sterren bezaaide cast. Behalve de Hallyu-koningin verwelkomt 'Cliffhanger' ook 'Kingdom'-ster Joo Ji Hoon, samen met 'It's Okay to Not Be Okay'-ster Oh Jung Se en veteraanacteur Sung Dong Il.

In het drama neemt ze het op tegen de parkwachter van Mount Jiri, Seo Yi Kang, een expert in navigatie en het opsporen van verloren individuen in het nationale park.

Zoon Ye Jin

Zoon Ye Jin(Foto: Instagram van MS-team Entertainment)

Een andere Hallyu-koningin die fans zullen zien op K-drama's is niemand minder dan Son Ye Jin.

Na de megahitserie 'Crash Landing on You' met haar leidende man die een echte vriend is geworden, zal Hyun Bin, de 39-jarige schoonheid, de cast leiden van het romantische drama 'Thirty-Nine'.

Son Ye Jin zal samenwerken met Kim Ji Hyun en 'Hospital Playlist'-ster Jeon Mi Do.

In het komende JTBC-drama zal de ster uit 'Something in the Rain' de rol op zich nemen van een succesvolle hoofddermatoloog Cha Mi Jo, die een gerenommeerde kliniek in Gangnam runt. Ondanks haar bijna perfecte leven denkt ze dat er nog steeds iets ontbreekt, plus het feit dat ze op het punt staat 40 te worden.

Lee Young Ae

Lee Young Ae bevestigd als hoofdrolspeler in nieuw drama(Foto: Lee Young Ae officiële Instagram)
Lee Young Ae bevestigd als hoofdrolspeler in nieuw drama 'Koo Kyung'

De tweede helft van 2021 zit vol met langverwachte drama's waar fans naar uit moeten kijken.

Lee Young Ae voegt zich bij de Hallyu-koninginnen die terugkeren in K-drama met de actiekomedieserie 'A Wonderful Sight'.

In de komende serie zal ze de rol spelen van Koo Kyung Yi, een verzekeringsonderzoeker die cold cases oplost, of het nu door de haak of door oplichter is.

Deze gaat op 22 oktober in première en kan worden gestreamd op JTBC.

Jeon Do Yeon

Bevestigd: Jeon Do Yeon en Ryu Jun Yeol treden toe tot JTBC(Foto: Jeon Do Yeon officieel instagram (doyeonnne))
Bevestigd: Jeon Do Yeon en Ryu Jun Yeol voegen zich bij JTBC's aankomende drama 'Human Diskwalificatie'

Een van de invloedrijke actrices in de Hallyu-wereld is Jeon Do Yeon.

Na het creëren van een buzz op haar 2016 K-drama 'The Good Wife', zal de 48-jarige A-lister verschijnen in het binnenkort uit te brengen melodrama 'Lost' tegenover Ryu Joon Yeol.

JTBC maakt zich op voor de komende serie met een boeiende teaser die zeker de interesse van fans heeft gewekt.

'Lost' gaat op 4 september in première en wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden.

VOOR HET GEVAL U MIST:'No Longer Human' laat officiële poster vallen + illustreert wanhoop en hoop tussen Jeon Do Yeon en Ryu Jun Yeol

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills