Han So Hee zal zich terugtrekken uit haar aankomende film 'Gentleman' met Ju Ji Hoon vanwege gezondheidsproblemen.

Het nieuws werd bevestigd door haar bureau, 9 Ato Entertainment, en legde uit dat haar werd geadviseerd om een ​​pauze te nemen van haar werk.

Han So Hee vertrekt uit 'Gentleman' vanwege 'vermoeidheid en gezondheidsredenen'

HAN ZO HEE(Foto: Han So Hee officiële Instagram)

In een verklaring deelde het management mee dat de 'Nevertheless'-ster ernaar uitkijkt om samen met de 'Kingdom'-acteur een nieuwe film te filmen, maar vanwege haar gezondheid zal ze vertrekken uit de langverwachte actie-misdaadfilm.'Han So-hee had ondanks haar drukke schema de wens om in overleg met het productieteam in 'Gentleman' te verschijnen, maar na overleg met het productieteam en het bureau besloot ze op aanbeveling van de medische staf haar lichaam en geest te reorganiseren en het oordeel dat ze een tijdje een pauze nodig had vanwege opeengestapelde vermoeidheid en gezondheidsredenen', onthulde het bureau van Han So Hee zoals verkregen door

Daarnaast stuurde de opkomende actrice ook een bericht om begrip te zoeken na haar plotselinge besluit.

Bovendien wilde ze in eerste instantie 'haar nieuwe kant' als actrice laten zien via de film 'Gentleman' maar wordt nu afgezegd vanwege haar toestand.

Ondertussen sloot 9 Ato Entertainment de verklaring af met de mededeling dat de 26-jarige actrice zich voorlopig gaat focussen op haar gezondheid en herstel.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Niettemin'-sterren Han So Hee en Song Kang delen gedachten over hun personages Yoo Na Bi en Park Jae Eon

Park Sung Woong doet mee aan Ju Ji Hoon's nieuwe film 'Gentleman'

In juli bevestigden meerdere verkooppunten dat Han So Hee en Ju Ji Hoon de cast van de actie-misdaadfilm zouden leiden, onder leiding van de 'The Artist: Reborn'-regisseur Kim Kyung Won.

Interessant is dat 'Gentleman' naar verwachting in augustus 2021 begint te filmen, met een geplande releasedatum in mei 2022.

Na het vertrek van Han So Hee kondigde de film aan dat de veelzijdige acteur Park Sung Woong zich bij de cast zou voegen.

De 'When the Devil Calls Your Name'-ster zal de rol op zich nemen van advocatenkantoor CEO Kwon Do Hoon en een eerdere aanklager.

'Gentleman' volgt het verhaal van een privédetective Ji Hyun Soo, gespeeld door de 'Kingdom'-ster.

Helaas kwam hij in een chaotische situatie terecht nadat hij werd beschuldigd van een moord die hij niet had gepleegd.

In de hoop zijn naam te zuiveren van de beschuldiging tegen hem, werkt Ji Hyun Soo samen met aanklager Kim Hwa Jin, die zou worden gespeeld door de 26-jarige actrice.

Ju Ji Hoon, Han So Hee(Foto: H& Entertainment officiële Instagram | Han So Hee Instagram)

Han So Hee Nieuw drama

Han So Hee heeft haar naam in de industrie gecementeerd dankzij haar indrukwekkende optreden als de jonge minnares in 'The World of the Married', waar ze de rol van Yeo Da Kyung speelde.

Momenteel maakt de opkomende actrice furore als kunststudent Yu Na Bi in het op webtoon gebaseerde drama 'Nevertheless' naast Song Kang.

Hoe dan ook(Foto: JTBC officiële Instagram)

Na het JTBC-drama zal ze in meerdere drama's verschijnen; dit omvat het langverwachte team met Park Seo Joon in 'Hard Creature' en haar actieroman K-drama 'My Name' samen met Ahn Bo Hyun en Park Hee Soon.

LEES VERDER: Cast-update 'The World of the Married' 2021: kijk welke van de hoofdrolspelers dit jaar meerdere projecten hebben

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills