Disney+ plaagt fans met een romantische trailer van het nieuwe drama 'Soundtrack #1' van Han So Hee en Park Hyung Sik, naast de officiële releasedatum.

Terwijl het streamingplatform zich opmaakt voor de langverwachte samenwerking van het duo, bevat de aankomende serie een uniek verhaal over vriendschap die is veranderd in een opbloeiende romance.

Releasedatum 'Soundtrack #1'

Geholpen door de 'Vincenzo' en 'Money Flower'-regisseur Kim Hee Won, en geschreven door 'She Would Never Know'-scenarist Chae Yoon, staat de releasedatum van de 'Soundtrack #1' gepland op 23 maart, exclusief op Disney+.De komende serie is een muziekdrama dat het verhaal vertelt van Han Sun Woo, een beginnende fotograaf gespeeld door Park Hyung Sik en 20 jaar lang zijn beste vriend, Lee Eun Soo, gespeeld door Han So Hee.

Ze is een vrijgevochten tekstschrijver die vocaal is over hoe ze zich voelt.Interessant is dat ze meer van elkaar zullen ontdekken nadat ze twee weken samenwonen.

De trailer van 15 seconden illustreert hoe de een stiekem voor de ander voelt.


Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Disney+ Korea (@disneypluskr)

LEES VERDER:'Soundtrack #1' Stills: Park Hyung Sik, Han So Hee Geniet van een zoet moment onder de eerste sneeuw

Op een besneeuwde dag besluit het duo een dag samen door te brengen, drinkend en tijd verspillend in de speelhal, zoals ze vroeger deden.

De video verschuift met Han Sun Woo die romantisch naar Eun Soo staart en hartverscheurende emoties stimuleert.

Omdat ze niet bang was om haar mening te uiten, werden de teksten eerlijk en vroegen ze haar beste vriendin: 'Ben je bang om afgewezen te worden?' verwijzend naar waarom Sun Woo ervoor koos zijn emoties te verbergen, waarop hij antwoordde: 'Dat is het niet. Ik ben bang haar kwijt te raken.'

De nieuwste trailer van 'Soundtrack #1' liet zien hoe de hoofdpersonen verward worden met hun gevoelens, met het bijschrift van een teaser die luidt: 'Is het vriendschap tussen ons of liefde?'

Aan de andere kant lijkt Han Sun Woo bang te zijn dat zijn bekentenis zijn 20-jarige vriendschap met Eun Soo zou verpesten.

Voorafgaand aan de nieuwe trailers van 'Soundtrack #1', introduceerde Disney+ ook de personages van Han So Hee en Park Hyung Sik, met hun individuele stills.

De 30-jarige hartenbreker portretteert perfect Han Sun Woo die pronkt met zijn charisma door zijn gezichtsuitdrukking.

Park Hyung Sik en Han So Hee's stills voor 'Soundtrack #1'

In de teaser veranderde hij in een beginnende fotograaf terwijl hij de camera voorzichtig vasthield en gefocust bleef op zijn onderwerp.

Soundtrack #1(Foto: Disney+) Park Hyung Sik | Soundtrack #1 nog steeds

Volgens een outlet prees het productieteam de acteur voor het tonen van 'diepe emoties' van Han Sun Woo.

Bovendien merkte het team ook op dat ze 'kunnen zien waarom veel mensen van acteur Park Hyung Sik houden en waarom zijn romance [drama's] zo geliefd zijn'.

Ondertussen werden ook Han So Hee's stills als Lee Eun Soo uitgebracht.

Zoals te zien is in de teaser, verdronk ze zichzelf met werk, liet ze zien hoe gepassioneerd ze is met haar vak en illustreerde ze haar gedachten door middel van woorden.

Soundtrack #1(Foto: Disney+) Han So Hee | Soundtrack #1 nog steeds

Aan de andere kant laat het productieteam doorschemeren dat de kijkers getuige zullen zijn van 'rijke emoties en delicate expressiviteit' van het nieuwe personage van Han So Hee.

VOOR HET GEVAL U MIST:Han So Hee, Park Hyung Sik vinden elkaar tussen vrienden en geliefden in nieuw drama 'Soundtrack #1'

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills