Park Hyung Sik en Han So Hee tonen hun nieuwe romance in nieuw uitgebrachte OST-muziekvideo's van hun aanstaande drama 'Soundtrack#1'.

Anders dan de gebruikelijke K-drama's, zei het productieteam van 'Soundtrack#1' al dat de serie eerst officiële soundtracks zou uitbrengen voor de geplande première. En op 6 januari werden twee originele soundtracks uitgebracht.

Kyuhyun en Park Bo Ram van Super Junior nemen deel aan zingende 'Soundtrack #1' OST's

Voor de eerste OST voerde maknae van Super Junior, Kyuhyun, 'Love Beyond Words' uit. Het is een emotioneel balladnummer met een zoete melodie, poëzie-achtige teksten en toont Kyuhyun's unieke toon. Het drukt een gevoel uit waarmee iedereen die nog nooit verliefd is geweest kan meevoelen.Kyuhyun's uitstekende zangkwaliteiten en delicate emotionele expressie verdubbelen de fladderende sfeer en dragen bij aan de onderdompeling van het spel.

'Love Beyond Words' is geproduceerd door DOKO, de getalenteerde artiest die ook achter hits als 'I Still Love You A Lot' van Baek Ji Young en Jukjae's 'Do You Want to Walk With Me' staat.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: 'Rookie Cops' introduceert Kang Daniel, Chae Soo Bin en meer via hun MBTI-persoonlijkheden en personageposters

Park Bo Ram leende haar stem door de tweede OST van het drama te zingen, 'Want to Be Happy', waarin ze ook meewerkte aan het schrijven van de teksten. Het is een delicaat balladnummer dat begint met een rustige instrumentale gitaar en een krachtig orkestarrangement heeft. Ondertussen beschrijven de teksten iemand die weer liefde wil vinden en gelukkig wil zijn, ongeacht de verwachting dat het geluk zou eindigen met het uiteenvallen.

Kyuhyun en Park Bo Ram waren de eerste artiesten die werden onthuld door de productie die deelnamen aan de OST-productie. De verwachting is dat er meer krachtige en getalenteerde zangers zullen worden geïntroduceerd om ook de officiële soundtracks te zingen.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Park Hyung Sik en Han So Hee's 'Soundtrack #1' om met sterren bezaaide artiesten te laten zingen OST's

Han So Hee en Park Hyung Sik's 'Soundtrack #1' brengen unieke dramateasers uit

Om de kijkers een voorproefje van het drama te geven, zijn er kiekjes van Han So Hee en Park Hyung Sik in de video's, die uit het drama zelf zijn genomen.

'Soundtrack#1' vertelt het liefdesverhaal van twee beste vrienden gedurende 20 jaar, maar leert elkaars ware gevoelens pas kennen als ze onverwachts twee weken in hetzelfde huis blijven. 'Vincenzo's' regisseur Kim Hee Won heeft de leiding over het drama.

Om het muziekconcept van het drama te behouden, bracht de productie de muziekvideo's voor de OST's uit in plaats van de gebruikelijke dramateasers.

Verder zal het romantische muziekdrama 'Soundtrack#1' naar verwachting in de eerste helft van 2022 in première gaan.

Misschien vind je het ook leuk: Han So Hee, Kim Tae Ri en Kim Hye Soo onder vrouwelijke actrices om in 2022 te zien volgens experts

Wat kun je zeggen over de unieke teasers van 'Soundtrack#1'? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.