Het aankomende romantische muziekdrama 'Soundtrack #1' met in de hoofdrol Han So Hee en Park Hyung Sik bevestigt de releasedatum!

Han So Hee en Park Hyung Sik pronkten onlangs met hun uitstekende acteervaardigheden in vele megahit-drama's zoals 'My Name' en 'Happiness'. Daarmee zijn hier de belangrijkste punten om op te anticiperen in het komende drama.

Han So Hee en Park Hyung Sik spelen de hoofdrol in een nieuw Disney+ romantisch muziekdrama

Na het succes van 'My Name' van Han So Hee en 'Happiness' van Park Hyung Sik, maken de twee echte sterren zich nu op om samen te werken bij het decoreren van het kleine scherm!Han So Hee en Park Hyung Sik zullen de headliner zijn van het komende romantische muziekdrama 'Soundtrack #1'. Het volgt de hartverscheurende verhalen van beste jeugdvrienden die elkaar beter leren kennen terwijl ze twee weken in hetzelfde huis blijven.

(Foto: Disney+)
Park Hyung Sik en Han So Hee

In het drama transformeert Han So Hee in de mooie jonge tekstschrijver Lee Eun Soo, die prachtige teksten schrijft over liefde en vriendschap. Park Hyung Sik, aan de andere kant, wordt een rookie-fotograaf genaamd Han Seon Woo, die er goed uitziet en een warm hart heeft.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Jung Hae In, BLACKPINK Jisoo's 'Snowdrop' genereert buzz, zelfs na conclusie + drama in de lucht in India

Op 3 februari bevestigde de productie-eenheid van het nieuwe drama de releasedatum. 'Soundtrack #1' wordt in maart uitgezonden op Disney+, 's werelds toonaangevende online streamingplatform.

De herkenbare en bloedstollende romantische chemie tussen Han So Hee en Park Hyung Sik is een van de weinige dingen waarop je kunt anticiperen in het komende drama.

Wat te verwachten van Han So Hee en Park Hyung Sik's 'Soundtrack #1'

De productie-eenheid van het aankomende romantische drama 'Soundtrack #1' houdt de fans en kijkers geprikkeld terwijl het eindelijk de releasedatum van de langverwachte serie onthult. Daarmee zijn hier de belangrijkste punten om naar uit te kijken in het drama.

1. Han So Hee en Park Hyung Sik, Een drama van oogverblindende sterren

Een van de sterke punten van het komende drama is de chemie van Han So Hee en Park Hyung Sik. De twee acteurs versierden zowel zilveren als kleine schermen met hun briljante acteerwerk.

Han So Hee voor Allure Korea(Foto: Allure Korea Instagram)

In 2021 pochten Han So Hee en Park Hyung Sik met hun talenten in megahit-drama's als 'Nevertheless', 'My Name' en 'Happiness'.

Park Hyung Siko(Foto: Instagram van Elle Korea)

Van de twee acteurs wordt verwacht dat ze een synergie laten zien die het romantische verhaal tussen jeugdvrienden perfect zal weergeven.

2. 'Vincenzo' en 'Money Flower' gecombineerde kracht

Het nieuwe romantische drama van Disney+ wordt geleid door regisseur Kim Hee Won die pronkte met zijn sensuele acteerwerk door middel van 'Money Flower', 'The Man Who Became King' en 'Vincenzo'.

LEES VERDER:Teaser 'A Business Proposal': Kim Sejeong leeft een interessant dubbelleven - zal ze met haar baas Ahn Hyo Seop trouwen?

Deze keer daagt Kim Hee Won zichzelf uit met een ander genre, romantisch muziekdrama, dat de nieuwsgierigheid en verwachtingen voor 'Soundtrack #1' versterkt.

3. Hemelse Drama Muziekpartituur

Wat maakt een drama perfect, afgezien van de sensuele acteer- en regievaardigheden van de acteurs en de regisseur? Het is een prachtig drama OST!

Voor het komende romantische muziekdrama zullen Super Junior Kyuhyun, Park Boram en Davichi het drama van Han So Hee en Park Hyung Sik kleuren met hun melodieuze stemmen en ontroerende teksten.

'Love Isn't Expressed in Words', 'I Want To Be Happy' en 'It Hurts When I Think of You' zijn slechts enkele van de hemelse liedjes om naar uit te kijken in het drama.

Bovendien staat 'Soundtrack #1' van Han So Hee en Park Hyung Sik gepland voor maart op Disney+.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.