Han Hyo Joo en Park Hyung Sik's aanstaande thriller-dramaserie 'Happiness' deelden een nieuwe exclusieve sneak peek van de twee in hun respectievelijke rollen.

De twee hoofdrolspelers onthulden ook hun gedachten over elkaar, hun werkervaringen en hun chemie in het drama.

Han Hyo Joo en Park Hyung Sik over hun chemie in 'Happiness'

Han Hyo Joo en Park Hyung Sik zullen voor het eerst samenwerken in tvN's aankomende apocalyptische thrillerdrama 'Happiness'.'Happiness' markeert het comebackdrama van Han Hyo Joo na jaren van inactiviteit, en het eerste project van Park Hyung Sik na zijn militaire ontslag.

Han Hyo Joo(Foto: Han Hyo Joo's Instagram | Harper's Bazaar)

In het drama speelt Han Hyo Joo de intelligente politieagent Yoon Sae Bom tegenover Park Hyung Sik, die schittert als Jung Yi Hyun, een detective en Yoon Sae Boms klasgenoot op de middelbare school van toen ze jonger waren.

Han Hyo Joo beschreef Park Hyung Sik als 'een man die aardig is en iedereen om hem heen op zijn gemak stelt'.

Ze voegde eraan toe: 'Het voelt alsof ik hem al heel lang ken en ik heb veel op hem geleund tijdens het filmen. Sae Bom en Yi Hyun's relatie in het drama is ook een langzame en lange reis, dus kijk er naar uit om het te zien.'

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Han Hyo Joo wordt een menselijke bewapening in nieuwe thriller Kdrama met Park Hyung Sik + deelt eerlijke gedachten bij het kiezen van 'geluk'

Aan de andere kant beschouwt Park Hyung Han Hyo Joo als 'een buitengewoon attente en warme vrouw die veel genegenheid heeft voor anderen'.

De acteur vertelde ook dat hij zeker is van hun chemie en zei: 'Yoon Sae Bom en Jung Yi Hyun hebben een langdurige en sterke relatie die anderen niet hebben. Verwacht alsjeblieft de chemie van Sae Bom en Yi Hyun op het scherm te zien.'

Park Hyung Siko(Foto: Instagram van Park Hyung Sik)

Het eerste werk van de twee ervaren acteurs zal naar verwachting een uitstekende prestatie leveren na hun opmerkelijke acteerwerk in hun eerdere werken.

'Happiness' deelt een exclusieve sneak peek van Han Hyo Joo en Park Hyung Sik

Het productieteam van tvN's apocalyptische thriller-dramaserie 'Happiness' heeft nieuwe foto's van het aankomende drama onthuld, waardoor de anticipatie verder wordt versterkt.

(Foto: tvN)

In de nieuw uitgebrachte foto's zijn de twee te zien in hun jongere zelf en middelbare schooluniformen terwijl Yoon Sae Bom dicht bij de rand van het dak staat terwijl Jung Yi Hyun haar kalm aankijkt met een onbezorgde uitdrukking.

(Foto: tvN) (Foto: tvN)

Een andere foto intrigeert het publiek als de twee klasgenoten samen staan ​​met een onleesbare uitdrukking op hun gezicht, ook wordt de aandacht gevestigd op Yoon Sae Bom die geboeid is.

LEES VERDER: Het 'geluk' van Han Hyo Joo en Park Hyung Sik wordt bedreigd door een apocalyptische crisis

(Foto: tvN) (Foto: tvN)

Bovendien vangen de twee de ogen terwijl Yoon Sae Bom en Jung Yi Hyun allemaal volwassen zijn. In de stills pronkt Yoon Sae Bom met haar vaardigheden als politieagent, terwijl Jung Yi Hyun gekleed is in een honkbaluniform, waardoor iedereen zich afvraagt ​​over zijn plotselinge carrièreswitch.

Pre-productie en première van 'Happiness'

Het door Ahn Gil Ho geregisseerde drama 'Happiness' is een apocalyptische thriller waarin het nederige en vredige Zuid-Korea besmet raakt met onbekende virussen.

Jo Woo Jin, Seo Hyun Chul, Jung Jae Eun, Moon Ye Won en meer zullen ook deelnemen aan het drama.

'Happiness' wordt op 5 november voor het eerst uitgezonden op tvN. Het zal ook beschikbaar zijn op iQIYI.