'Madam Antoine', de romantische komedie over een nep-waarzegster, had zijn eerste opnamedag op 14 december. De Koreaanse media-outlet My Daily bezocht de set op de eerste dag en beschreef de luchtige sfeer van de comedy-ster Han Ye Seul.

In het drama speelt Han Ko Hye Rim, een vrouw die professioneel bekend staat als Madam Antoine. Ze is een waarzegster die zegt dat ze kan communiceren met de beroemde Franse koningin Marie Antoinette. Ze is misschien nep als het gaat om de paranormale dingen, maar ze is goed in het uitzoeken wat mensen echt dwarszit en helpt hen oplossingen te vinden.

'Dit is anders dan alle romantische komedies die ik heb gedaan', zegt Han in het My Daily-rapport. 'Het is menselijk realistisch en Ko Hye Rim is erg interessant.'Han genoot van haar eerste filmdag en haar opgewekte stemming verspreidde zich naar verluidt over de hele set.

Han, voor het laatst te zien in de romantische komedie 'Birth of a Beauty', laat al een indrukwekkende chemie zien met haar co-ster Sung Joon. Sung Joon speelt Choi Soo Hyun, een gerespecteerd psycholoog met een aanhang onder de sterren van Hollywood. Choi is getalenteerd in het begrijpen hoe trauma's uit het verleden de manier beïnvloeden waarop iemand in het heden handelt. Maar hij begrijpt niet hoe zijn eigen traumatische verleden hem ervan weerhoudt verliefd te worden. Deze karakters hebben elkaar iets te bieden. En ze hebben veel gemeen.

Mevrouw Antoine doet mee aan een test gegeven door Choi Soo Hyun. Het is een test om te bewijzen dat liefde niet bestaat, iets wat Choi persoonlijk gelooft dat waar is. Maar hij kan het mis hebben. En zij is misschien degene die het hem bewijst.

Sung Joon is de laatste tijd bekend geworden als de koning van de romantische komedie, vanwege zijn rollen in 'High Society', 'Discovery of Romance' en 'I Need Romance 3'. 'Hong Jin Ah, die 'Future's Choice' en 'King 2 Hearts' schreef, heeft het scenario voor het drama geschreven.

Kim Yoo Cheol die 'My Name Is Kim Sam Soon' en 'Can We Marry?' regisseerde. zal 'Madam Antoine' regisseren. Hij werkte met Sung Joon in het drama 'Can We Marry'.

Het drama wordt in januari uitgezonden.