Op 15 september brachten omroepmedia KBS2 nieuwe heer en dame stills, die het bewogen leven van de knappe weduwnaar Lee Young Guk laten zien, gespeeld door koningin en ik acteur Ji Hyun Woo.

Het benadrukte ook zijn interessante liefdesleven, evenals zijn mooie potentiële liefdesbelangen, Park Dan Dan en Jang Gook Hee, gespeeld door respectievelijk actrices Lee Se Hee en Wang Bit Na.

KDrama heer en dame Tips voor het gecompliceerde liefdesleven van Ji Hyun Woo met Lee Se Hee en Wang Bit Na

Het nieuwe KBS2-weekenddrama bracht op 14 september een nieuwe reeks stills uit, met de verbonden levens van Lee Young Guk, Park Dan Dan en Jang Gook Hee.(Foto: KBS)

'Gentleman and Lady' volgt het verhaal van een weduwnaar met drie kinderen, die uiteindelijk verliefd wordt op de inwonende lerares van de kinderen.

Op de onlangs vrijgegeven foto's deelde Lee Young Guk, een CEO van een bedrijf, een oog-in-oogcontact met de inwonende leraar van zijn kinderen, Park Dan Dan, wat nieuwsgierigheid opwekt. De sterk gevoelde spanning rond de twee personages overweldigde Young Guk en Dan Dan.

(Foto: KBS) (Foto: KBS)

Een lid van het productieteam liet een opmerking achter over de twee acteurs. Hij zei: 'Ji Hyun Woo en Lee Se He werkten ijverig samen en dompelden zich volledig onder in hun karakters.'

(Foto: KBS) (Foto: KBS)

Aan de andere kant werd een vastgelegde foto gepubliceerd van Lee Young Guk en Jang Gook Hee, voormalige klasgenoten en goede vrienden, omgeven door een subtiele romantische sfeer, wat de nieuwsgierigheid versterkte.

De twee werden gezien terwijl ze genoten van hun dure en smakelijke wijn terwijl ze elkaar aankeken met honing die uit hun ogen druppelde, wat de harten van de potentiële kijkers doet stijgen van anticipatie.

(Foto: KBS)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Mystic Pop-up Bar'-actrice Park Ha Na verandert in sexy butler in nieuw drama met Ji Hyun Woo en Lee Se Hee + 'Gentleman and Lady' onthult nieuwe poster

Het productieteam van 'Gentleman and Lady' gaf commentaar op de chemie van de twee acteurs, 'Ji Hyun Woo en Wang Bit Na creëren een hartverscheurend moment. De relatie van de twee goede vrienden zal zich gedurende de serie ontwikkelen, dus we vragen nederig om uw steun en anticipatie.'

'Gentleman and Lady' productie en première

'Gentleman and Lady' is een meesterwerk gecreëerd door Shin Chang Seok en Kim Sa Kyung, geproduceerd door G&G Production.

Grote namen als Ahn Woo Yeon, Park Ha Na, Kim Young Ok en Yoon Jin Yi maken ook deel uit van de serie.

'Gentleman and Lady' wordt uitgezonden op 25 september om 19:55 uur. KST op KBS2.

LEES VERDER: 'Gentleman and Lady' deelt nieuwe stills met Ahn Woo Yeon en Yoon Jin Yi's overvolle charisma + deel opwinding over het werken met Ji Hyun Woo en Lee Se Hee

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

ICYMI, hier is de meest verwachte heer en dame teaser :


KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.