Kim Shin Rok sierde het kleine scherm met haar indrukwekkende acteerprestatie in de occulte Netflix-serie 'Hellbound' uit 2021 met Yoo Ah In en Kim Hyun Joo.

'Hellbound' verbeeldt het bovennatuurlijke fenomeen waarbij mensen tot de hel worden veroordeeld door de rage religieuze cultus 'New Truth' onder leiding van Yoo Ah In, die aan de macht komt door de angsten van mensen.

Kim Shin Rok vertelt over haar karakter en het werken met Yoo Ah in 'Hellbound'

In de occulte serie 'Hellbound' speelt Kim Shin Rok de rol van Park Jung Ja, een moeder die in het bijzijn van haar familie tot de hel werd veroordeeld.Kim Shin Rok ging zitten voor een interview en vertelde over haar personage Park Jung Ja. Ze zegt: 'Ik speelde de rol van een alleenstaande moeder die op een dag tot de hel werd veroordeeld. Ik was in het begin erg nerveus [om te acteren], maar mijn medesterren stelden me gerust op de set.'

Actrice Kim Shin Roko(Foto: gewoon entertainment) Kim Shin Rok

'Ik geloofde in mezelf en vertrouwde het productieteam van het drama. Ze waren erg warm en begripvol', vervolgde ze.

(Foto: Netflix Korea) Kim Shin Rok (Foto: Netflix Korea) Yoo Ah In

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Yoo Ah In, Kim Hyun Joo, Park Jung Min, Won Jin Ah en meer worstelen om te overleven terwijl de wereld instort in de nieuwe Netflix-serie 'Hellbound'

In het bijzonder deelde Kim Shin Rok ook haar werkervaring met Yoo Ah In, die in de serie veranderde in een sekteleider. Ze zei dat hun filmschema's elkaar niet overlappen.

'We hebben twee keer samen gefilmd. De eerste keer was toen we de voorzitter ontmoetten en de tweede keer was toen we een contract tekenden', prees de actrice Yoo Ah In en zei: 'Yoo Ah In heeft zijn eigen kracht. Hij heeft ook de macht om mensen te laten geloven en verliefd op hem te worden met zijn acteerwerk.'

Kim Shin Rok reflecteert op haar acteercarrière

Interessant is dat de actrice niet afstudeerde met een acteerdiploma. Kim Shin Rok is afgestudeerd in aardrijkskunde aan de Seoul National University, een prestigieuze universiteit. Ze raakte geïnteresseerd in acteren toen haar vader haar meenam naar een plaatselijk theater en was gefascineerd door de kunsten en het leven verteld door middel van acteren.

Actrice Kim Shin Roko(Foto: gewoon entertainment) Kim Shin Rok

Volgens de actrice werkt ze hard met de gedachte om de wereld van drama en film te gaan verkennen, en wil ze erkend worden als een goede acteur.

LEES OOK: 3 observatiepunten om naar te zoeken in het nieuwe mysteriethriller-drama 'One Ordinary Day'

Op de vraag wat een 'goede acteur' is, antwoordde Kim Shin Rok: 'De definitie ervan verandert. Ik denk dat ik een goede acteur wil worden die de wereld kan portretteren via een personage dat de kijkers ontmoet, in plaats van alleen een personage in een drama zelf te zijn.'

Hel gebonden(Foto: Netflix Korea) Hellbound-poster

'Ik wil een acteur worden die de unieke en kleinste rol kan vertolken tot een rol die het hele ensemble leidt', voegde ze er uiteindelijk aan toe.

Kim Shin Rok op 'Hellbound' seizoen 2 en 'One Ordinary Day'

Toen Kim Shin Rok werd gevraagd naar het tweede seizoen van 'Hellbound', antwoordde ze lachend: 'Het einde van Park Jung Ja en het hele drama kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Regisseur Yeon Sang Ho is zo'n verteller, dus het zou kunnen leiden tot seizoen 2. Maar ik ben bang dat het tweede seizoen twintig jaar later uitkomt.'

(Foto: Netflix Korea) Hellbound-poster

Aan de andere kant verlangt Kim Shin Rok ernaar om zichzelf beter te leren kennen en hoe ze haar acteervaardigheden zal verbeteren om zich voor te bereiden op meer projecten in 2022.

Bovendien werkt de 'Hellbound'-actrice momenteel samen met Kim Soo Hyun en Cha Seung Won in het originele misdaaddrama 'One Ordinary Day' van de Coupang Play.

(Foto: Coupang Spelen)

LEES VERDER: 'One Ordinary Day' Aflevering 4: Kim Soo Hyun staat op, pleit niet schuldig

In het drama verandert Kim Shin Rok in een gemene aanklager Ahn Tae Hee, wiens hart vervuld is van verlangen naar macht.