Het bureau van Jeon Jong Seo, My Company, heeft bevestigd dat de actrice een relatie heeft met regisseur Lee Chung Hyeon.

Volgens de media onthulde het management dat de actrice haar nu-vriendje ontmoette tijdens het filmen van de Netflix-film 'The Call' uit 2020, die de 31-jarige filmmaker regisseerde.

Daarnaast merkte My Company ook op dat het duo recentelijk is gaan daten en zegt dat de actrice en regisseur 'goede gevoelens' voor elkaar hadden, 'maar zich recentelijk ontwikkelden tot minnaars'.

Wie is de vriend van Jeon Jong Seo, Lee Chung Hyun?

Naast zijn kaskraker 'The Call' met in de hoofdrol Jeon Jong Seo en Park Shin Hye, is Lee Chung Hyun ook de scenarioschrijver en regisseur van de horrorfilm 'Bargain' uit 2015 en de romantische fantasy-kortfilm 'Heart Attack' die in 2020 werd uitgebracht. .

Volgens de Korean Film Organization begon de 30-jarige regisseur al op de middelbare school met het maken van korte films en won hij zelfs een paar prijsvragen.

Lee Chung Hyun concentreerde zich op mediacommunicatie op de universiteit en nam journalistiek als zijn hoofdvak.

Na zijn afstuderen werkte hij eerst bij een reclamebureau.

Interessant is dat hij opnieuw zijn geluk beproefde in films en films en de korte film 'Bargain' uit 2015 als zijn opstapje in de industrie had.

Zijn claim to fame is de kaskraker 'The Call', waar Jeon Jong Seo de beste actrice voor filmcategorie won bij de Baeksang Arts Awards.

de oproep(Foto: My Company officiële Instagram) Niets serieus(Foto: My Company officiële Instagram)

De thrillerfilm werd ook genomineerd voor de 2021 BaekSang Arts Awards New Film Director, Best Leading Actress, Asian Film Awards voor Beste Actrice en meer.

Jeon Jong Seo's film 'Nothing Serious'

Te midden van de datingaankondiging lanceerde Jeon Jong Seo onlangs haar nieuwe film 'Nothing Serious' met Son Seok Koo.

Het romantische drama, dat op 24 november in première ging, volgt het verhaal van een 33-jarige vrijgezel die werkt als een rookie-reporter en ook een sekscolumnist is.

(Foto: My Company officiële Instagram)

LEES VERDER: 'Money Heist' Koreaanse adaptatiester Jeon Jong Seo vertelt over haar rol als Tokyo en haar veelgeprezen film 'The Call'

Ondanks zijn drukke leven wil hij zijn levenslange droom om romanschrijver te worden toch waarmaken.

Vervolgens ontmoet hij de 29-jarige Ja Young, die erg vrijgezel is en een uitgesproken en bevrijde persoonlijkheid heeft, maar beloofde met niemand te daten nadat ze door haar ex-vriendje was gedumpt.

'Nothing Serious' belicht ook hun onverwachte relatie na een toevallige ontmoeting op een dating-app.

Het richt zich op de nieuwe generatie romantiek en de complexiteit van liefde.

Jeon Jong Seo als Tokyo in de Koreaanse remake 'Money Heist'

(Foto: JTBC officiële Instagram)

Afgezien daarvan is de winnaar van Baeksang Arts ook een van de hoofdrolspelers in de langverwachte Koreaanse remake van 'Money Heist'.

De cast wordt in 2022 uitgebracht en bestaat uit 'Squid Game'-ster Park Hae Soo als Berlijn, Yoo Ji Tae als The Professor en Lee Won Jong als Moskou.

De vervalsingsexpert Nairobi wordt gespeeld door Jang Yoon Joo, terwijlKim Ji Hoon wordt de heethoofdige Denver.

Naast de cast zijn Kim Ji Hoon en Lee Kyu Ho als neven Helsinki en Oslo, terwijl Park Jung Woo de rol van nieuwkomer Rio op zich neemt.

VOOR HET GEVAL U MIST: Netflix onthult de officiële cast van K-Drama-aanpassing van 'Money Heist'

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geca Wills heeft dit geschreven