Zeven jaar zijn verstreken, maar 'It's Okay, That's Love' blijft nog steeds een van de beste K-drama's die ooit in K-entertainment zijn geproduceerd. Met een plot dat draait om geestelijke gezondheid, is deze serie inderdaad een meesterwerk. Bovendien maakte de zeer getalenteerde cast het drama extra speciaal.

In 2014, toen deze serie werd geïntroduceerd, werden kijkers van over de hele wereld beter opgeleid en bewuster van geestelijke gezondheidsproblemen. 'It's Okay, That's Love' geeft een duidelijker beeld van hoe psychische stoornissen zijn. Door deze show leren kijkers hoe ze aardig en begripvol kunnen zijn voor mensen met mentale problemen.

Afgezien daarvan toonde dit programma ook de gecompliceerde maar realistische relatie van de personages. En via 'It's Okay, That's Love' ontdekte en bouwde de cast van dit drama ook een echte vriendschap.Maar ben je benieuwd waar deze veelzijdige acteurs nu staan? We wedden dat je dat bent. Dus zonder verder oponthoud, laten we een korte lezing nemen om de laatste updates over de cast te kennen.

Gong Hyo Jin

Met haar uitstekende acteervaardigheden, lijdt het geen twijfel dat Gong Hyo Jin de Grote Prijs won in 2019 KBS Drama Awards voor haar vertolking in de serie 'When The Camellia Blooms'.

(Foto: Nieuws1)

Gong Hyo Jin is al bijna twee jaar inactief in drama's en films. Maar ze vereert consequent verschillende modebladen sinds de pauze. Haar bureau Management Soop maakte ook updates over de huidige fotoshoots van Hyo Jin.

Gong Hyo Jin(Foto: Nieuws 1 Korea)

Ze geniet een tijdje van haar pauze en wie weet maakt actrice Gong Hyo Jin misschien haar grootste terugkeer in de K-dramascene! Het laatste optreden dat ze had was in 'House on Wheels', waar ze herenigd werd met veteraan acteur en 'It's Okay, That's Love' co-ster Sung Dong Il.

In het eerste kwartaal van 2021 ontvangt Gong Hyo Jin een castingaanbieding voor Netflix' 'Th Woman of Crisis'.

Jo In Sung

Eindelijk, na lang wachten, staat acteur Jo In Sung weer in de spotlights. Zijn nieuwe film 'Escape from Mogadishu' begon op 28 juli in de bioscopen.

Jo In Sung(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Onlangs verscheen hij in tvN's variété 'Unexpected Business' met zijn echte vriend Cha Tae Hyun. En niet alleen dat, Jo In Sung werkt mogelijk aan een andere film met de titel 'Smuggling', die in 2022 wordt uitgezonden.

In een van zijn eerdere interviews heeft de acteur nog contact met Lee Kwang Soo en EXO's D.O.

Lees ook: 'Escape from Mogadishu'-acteur Jo In Sung onthult komisch waarom hij niet op sociale media zit

Lee Kwang Soo

Na zijn vertrek in 'Running Man' doet Lee Kwang Soo nog steeds een aantal programmagasten. Verwacht wordt dat hij in augustus een comeback op het witte doek zal maken met de film 'Sinkhole'.

(Foto: Nieuws1)

En als een zeer ondersteunende vriend die hij is, deed Lee Kwang Soo een lieve poging jegens mede-ster en echte vriend Kyungsoo, bekend als EXO D.O. Op 26 juli maakte het EXO-lid zijn solodebuut en het voormalige 'Running Man'-lid deelde op zijn Instagram Story een screenshot van Kyungsoo's nieuw uitgebrachte nummer 'Rose'.

Er werd onthuld dat Lee Kwang Soo het eerste solo mini-album van EXO D.O streamt.

EXO D.O

(Foto: Nieuws1)

Als idool en acteur breidt EXO-lid D.O inderdaad zijn potentieel uit, zowel op het gebied van muziek als acteren. Na zijn geweldige optreden in 'It's Okay, That's Love' kon Kyungsoo meer dramaprojecten ontvangen, waaronder 'Unforgettable', 'My Annoying Brother', 'Along With The Gods: Two Worlds' en '100 Days My Prins.'

Ondertussen heeft D. O. is ook bevestigd om te schitteren in de film 'The Moon'. En hij domineerde opnieuw de muziekscene met zijn eerste solo mini-album 'Empathy'.

Sung Dong Il

(Foto: Nieuws1)

Veteraanacteur Sung Dong Il lijkt bijna elk jaar druk te zijn. Hij is momenteel in de realityshow 'House on Wheels', waar Gong Ji Hyo een cameo maakte in een van zijn afleveringen. De 'Reply 1988'-acteur zal verschijnen in de langverwachte serie 'Mount Jiri', samen met Ju Ji Hoon, Jun Ji Hyun, Oh Jung Se en Go Min Si. Hij verscheen onlangs in JTBC's 'Sisyphus: The Myth'.

Misschien vind je dit ook leuk: 'Antwoord 1988'-acteur Sung Dong Il onthult lief gebaar dat BTS V zijn dochter deed

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.