Het vermogen van Tori Spelling blijft dalen, beweerde een rapport van Radar Online . Volgens ingewijden zou de voormalige actrice uit 'Beverly Hills 90210' deze kerst 'ellendig' zijn vanwege de aanhoudende financiële problemen van haar familie.

Er circuleren al maanden berichten over hoe het afnemende vermogen van Dean McDermott en Tori Spelling een constante oorzaak van conflicten is geweest. Hun ruzies zijn naar verluidt geëscaleerd deze feestdagen omdat de voormalige tienerster nog steeds een extravagante kerst wil.

'Kerstmis is altijd heel belangrijk geweest voor Tori en ze is altijd over de top gegaan', legt een insider uit.'Maar de realiteit is dat met hun financiële situatie zoals die is, ze gewoon niet alle cadeaus voor de kinderen kunnen kopen die Tori zou willen.'

'Het is deprimerend voor Tori om niet naar buiten te kunnen gaan en de kinderen gewoon de spullen te kopen die ze willen', voegde de insider eraan toe. Het echtpaar 'True Tori' deelt vier kinderen: de achtjarige zoon Liam, de zevenjarige dochter Stella, de vierjarige Hattie en de driejarige Finn.

De echtgenoot van de actrice, 'Chopped: Canada'-ster Dean McDermott, maakt zich vermoedelijk niet al te veel zorgen over het bescheiden vermogen van hem en Tori Spelling.

'Dean is er niet gestrest over omdat hij denkt dat de kinderen niet zoveel spullen nodig hebben en een minder is meer-benadering heeft', zei de insider.

De dochter van wijlen Hollywood-producent Aaron Spelling wordt echter naar verluidt erg getroffen door hun huidige financiële status.

'[Tori is] absoluut ellendig geweest', deelde een bron mee.

'Dit is niet hoe Tori zich haar leven had kunnen voorstellen. Ze voelt zich gevangen in de relatie en Tori is klaar om de stekker uit het huwelijk te trekken.'

'Geen van hen heeft op dit moment inkomsten, dus Tori is niet langer bang dat Dean financiële steun kan zoeken en krijgen', voegde de bron eraan toe.

Het rapport over de strijd met het vermogen van Tori Spelling kwam nadat ze onlangs op haar had gedeeld persoonlijke blog dat ze 'sterker' zijn dan ooit.

De 42-jarige gutste over haar familie afgelopen Thanksgiving, waardoor het lijkt alsof zij en Dean McDermott zijn overgegaan van monetaire ellende en huwelijksproblemen die hen het afgelopen jaar achtervolgden.

'De feestdagen zijn zo'n speciale tijd om bij familie en vrienden te zijn', zei Tori Spelling.

'We krijgen de kans om onszelf eraan te herinneren hoe dankbaar we zijn voor alles wat we hebben en voor elkaar! Onze familie is sterker dan ooit.

'We hebben zoveel om dankbaar voor te zijn,' hield ze vol.