OCN heeft zojuist de nieuwe still onthuld voor Lee Joon Hyuk's langverwachte rol voor het aankomende drama 'Dark Hole'.

Het netwerk deelde een reeks foto's via hun officiële Instagram toont de 37-jarige acteur terwijl hij het personage van Yoo Tae Han vertolkt, die zich midden in de chaos bevond in zijn geboortestad Mujishi.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door OCN officiële Instagram (@ocn_original)Fans reageren op Lee Joon Hyuk's Still voor 'Dark Hole'

Hierna spraken fans hun opwinding uit over de commentaarsectie en vertelden ze hoe ze niet konden wachten om de 'Strangers'-acteur te zien voor zijn nieuwe project.

'Ik kan niet langer wachten. IK BEN ZOOOO OPGEWONDEN VOOR LEE JUN HYUK,' schreef een gebruiker, terwijl een ander erop wees dat hij terug is bij OCN.

'LJH OCN weer,' een andere fan schreef .

Aan de andere kant, de t derde gebruiker prees hoe knap hij is en zei: 'Lee Joonhyuk wordt heter', terwijl de... vierde fan drukte de exacte gedachte uit en plaatste, 'Woah.. Lee Jun Hyuk is aan', gevolgd door twee vuur-emoji's.

interessant, Een individu herhaalde hetzelfde gevoel en zei: 'Hij wordt steeds jonger of wat?'

LEES VERDER: Nieuw OCN-drama 'Dark Hole' introduceert hoofdsterren Ok Vin en Lee Joon Hyuk

Kim Ok Bin's Stills als detective Lee Hwa Sun voor 'Dark Hole'

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door OCN officiële Instagram (@ocn_original)

Daarvoor dropte OCN stills voor: Kim Ok Bin 's eerste blik op de komende actie-dramaserie.Ze neemt de rol aan van Lee Hwa Sun - een politiedetective bij de regionale onderzoekseenheid van de Seoul Metropolitan Police Agency, die getuige is van de transformatie van mensen in gevaarlijke wezens nadat ze een mysterieuze donkere rook uit een zinkgat hebben ingeademd.

In een recent rapport prees een productieploeg de twee hoofdrolspelers en hun 'synergie' terwijl ze recht deden aan hun respectieve karakters, en zei:

'Het contrast tussen deze twee kanten werd nog verder ontwikkeld door Lee Joon Hyuks gedetailleerde werk op het gebied van karakteranalyse. De synergie tussen Lee Joon Hyuk en Kim Ok Bin terwijl hun personages de mensen om hen heen proberen te redden, was ongekend. Kijk uit naar de rechtshandelingen van Yoo Tae Han.'

'Dark Hole' cast, release en synopsis

Geregisseerd door Kim Bong Joo, wiens werken onder meer de film 'The Phone' uit 2015 en 'Granny, Good Shot!!' omvatten. De nieuwe serie van OCN gaat op 3 april in première.

Dbeschreven als een monster-actiethriller, it volgt het verhaal van een groep overlevenden die voor hun leven proberen te vechten tegen mensen die zijn gemuteerd in gevaarlijke levende wezens.

Het dilemma doet zich voor wanneer Lee Hwa Sun een telefoontje krijgt van de moordenaar van haar man, die haar opdraagt ​​naar de stad 'Mujishi' te gaan.

Tot haar verbazing is de hele stad in rep en roer en lijkt het in een post-apocalyptische scene te zijn beland. Daar ontmoette ze Yoo Tae Han, een inwoner van Mujishi, een wrakautobestuurder en een voormalig politieagent.

Zowel Lee Hwa Sun als Yoo Tae Han proberen te overleven en de chaos in de genoemde stad te doorgronden terwijl ze onderweg bepaalde individuen ontmoeten met hetzelfde doel om in leven te blijven.

Behalve Lee Joon Hyuk en Kim Ok Bin , andere castleden zijn Yoon Jung Hoon als Woo Sang, Park Keun Rok, die de rol van Choi Seung Tae zal spelen, Jang Sung Won als Lee Young Tae en Lee Ha Eun als Yoon Saet Byeol

CONTROLEER OOK: Lee Joon Hyuk uit 'Stranger 2' heeft een probleem met zijn fancafé

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills