Een gelukkige fan ontmoette topsterren Hyun Bin en Son Ye Jin tijdens hun huwelijksreis in New York City.

De Hallyu-sterren brengen hun vakantie van twee weken door in de Verenigde Staten nadat ze op 11 april in Los Angeles zijn aangekomen.Destijds wachtten fans geduldig tot het paar een glimp van hen op zou vangen en het paar feliciteren met hun huwelijk.

Zoon Ye Jin(Foto: Verzending Korea) Son Ye Jin Neergestort op je zoon Ye Jin en Hyun Bin(Foto: Verzending Korea) Hyun Bin

Na hun reis naar L.A. reisden de 'Crash Landing on You'-sterren naar New York City, waar ze werden gezien in het Richard Rodgers Theatre, Broadway, om de musical Hamilton te kijken en in het Barclays Center, Brooklyn in New York om de NBA-spel.In een reeks berichten op Twitter werd Hyun Bin gezien als een fanboy voor basketbalroyalty's tijdens de wedstrijd Boston Celtics VS Brooklyn Nets.

Interessant genoeg werd een andere waarneming van het Zuid-Koreaanse stel een onderwerp op internet toen een fan hen op een zeer verrassende manier verwelkomde.

Een fan heeft naar verluidt BinJin behandeld in een restaurant in NYC

Huwelijksfoto van Hyun Bin en zoon Ye Jin(Foto: tvN)
Neergestort op je zoon Ye Jin en Hyun Bin

Volgens een media-outlet , was een Chinese fan verrast om BinJin te zien in een Sukiyaki-restaurant in New York City.

Op basis van de foto werd de Hallyu-acteur gespot met een hoodie en zijn golfschoenen. Wat de vrouw van Hyun Bin betreft, ze werd volledig geblokkeerd door de brede schouders van de acteur.

LEES VERDER: Hyun Bin & Son Ye Jin-update: jonggehuwden gezien in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant van NYC

Aan de andere kant, als fan van BinJin, viel de vrouw het paar niet lastig, maar in plaats daarvan betaalde de Chinese fan hun maaltijd voordat ze het etablissement verlieten.

Zoals opgemerkt door de outlet, spraken Hyun Bin en Son Ye Jin hun waardering uit door de fan te bedanken, en het was de acteur die haar benaderde en zei: 'Heel erg bedankt voor alles.'

Hyun Bin en zoon Ye Jin zullen naar verwachting in Zuid-Korea aankomen

(Foto: Vast Entertainment | Naver) Huwelijk Hyun Bin en Son Ye Jin

Voorafgaand aan de ontmoeting van de fan met BinJin, onthulden media dat het paar naar verwachting in april terugkeert naar Zuid-Korea.

Zoals gemeld door a lokaal verkooppunt , Hyun Bin en Son Ye Jin zullen op 28 april aankomen op Incheon International Airport, na hun twee weken durende huwelijksreis in de Verenigde Staten.

Hun respectieve bureaus reageerden echter op het gerucht en merkten op dat 'het niet mogelijk is' het nieuws te bevestigen 'omdat het deel uitmaakt van het privéleven van de acteurs'.

Eerder werd gemeld dat de Hallyu-sterren hun vakantie op Hawaï zouden voortzetten na hun reis naar New York City; het is echter niet bekend of ze de reis hebben geannuleerd of op een ander moment naar het land zullen reizen.

Hiermee kan gerust gesteld worden dat de acteurs hun activiteiten zullen hervatten na hun met sterren bezaaide bruiloft.

De ceremonie, ook wel de 'bruiloft van de eeuw' genoemd, vond plaats op 31 maart in het prachtige Aston House van het Grand Walkerhill Seoul Hotel, bijgewoond door 300 gasten.

Son Ye Jin liep door het gangpad en droeg een off-shoulder Mira Zwillinger-trouwjurk die $ 11.000 kost.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 5 keer Son Ye Jin, Hyun Bin deed ieders hart sneller kloppen

KDramastars is eigenaar van dit artikel
Geschreven door Geca Wills