Hoewel het kijken naar kdrama's altijd leuk is, is het nog leuker als je ervan geniet met vrienden.

Als je geen vrienden hebt die al van kdrama houden, is er een gemakkelijke manier om ze kennis te laten maken met dit schuldige plezier.

Je zou een kdramafeestje kunnen geven.Het enige dat u nodig hebt, is een tv die drama's van een online site streamt of een computerscherm dat groot genoeg is zodat iedereen geen vermoeide ogen krijgt. Of je zou een dvd kunnen krijgen van de weinige drama's die beschikbaar zijn met fatsoenlijke ondertitels. 'Je bent mooi' is daar een voorbeeld van.

Een kdrama-feestje kan eenvoudig te organiseren zijn.

Als je eenmaal je uitkijkplatform neer hebt, hoef je alleen nog maar te plannen voor de drankjes en snacks die je gaat serveren.

De eerste stap is het inslaan van lekkere kdrama-snacks. Het is niet altijd gemakkelijk om te doen als je niet in de buurt van een Aziatische markt woont, maar hier zijn een paar ideeën voor beide opties.

Als je in de buurt van een Aziatische voedselmarkt woont, kun je pittige rijstwafels en gedroogde inktvis kopen. Of je kunt online een recept vinden voor een eenvoudig gerecht zoals jjajangmyeon (zwarte bonennoedels) of zeewiersoep, dan het ingrediënt kopen en het gerecht maken. En als het echt moeilijk is om aan de juiste ingrediënten te komen of als je geen tijd hebt om te koken, kun je altijd instant-ramen uit de supermarkt of hopen gebakken kip serveren, het feestelijke voedsel dat in zoveel kdrama's wordt gegeten.

Als degenen die het feest bijwonen oud genoeg zijn, wil je misschien wat soju serveren. Het komt in smaken zoals aloë, citroen of yoghurt.

En als toetje gesneden fruit.

Waar je naar kijkt tijdens je feest hangt af van het feit of je gasten al wat kdrama hebben gezien. Het is waarschijnlijk geen goed idee om met een melodrama te beginnen.

Enkele leuke drama's om beginnende kijkers mee te beginnen zijn 'You're Beautiful', 'Boys Over Flowers', 'Coffee Prince', Princess Hours, 'My Lovely Kim Sam Soon', 'Shut Up Flower Boy Band' en 'City Hunter. '

Je zou ze zelfs kunnen beginnen in het favoriete drama van dit jaar, 'I Hear Your Voice'.

En als je van plan bent een heel drama te marathonlopen, zul je er een moeten kiezen die al klaar is. Op dat moment kan je feest veranderen in een kdrama-pyjamafeestje. Het is een gemakkelijk feest om te organiseren, want als uw gasten eenmaal hebben ontdekt hoe leuk kdrama's kunnen zijn, hoeft u ze niet meer bezig te houden.

Heb je nog andere suggesties voor een kdrama-feestje? Laat het ons weten.