Hwang Jung Min's eerste film van het jaar, 'Hostage', is bevestigd voor release op 18 augustus van dit jaar. De aankomende reality-actiethrillerfilm is geschreven en geregisseerd door Pil Gam-sung.

Gebaseerd op de Chinese film 'Saving Mr. Wu' uit 2015, vertelt de film het verhaal van een topfilmacteur, gespeeld door acteur Hwang Jung Min, die op een dag bij zonsopgang midden in Seoul, Zuid-Korea wordt ontvoerd zonder enig bewijs en getuigen.

(Foto: NIEUWE officiële Twitter)

Hij realiseert zich al snel dat het niet zomaar een grap is en beraamt een plan om te ontsnappen wanneer zijn ontvoerders binnen 24 uur een enorme hoeveelheid losgeld eisen.Van Hwang Jung Min wordt verwacht dat hij met zijn acteerprestaties in ambigue situaties diepe emoties oproept bij het grote publiek. De film wil ook dat het publiek geïnteresseerd is in de film en zich inleven in de hoofdpersoon.

Hwang Jung Min's eerste film van het jaar wordt verwacht door het publiek. De film zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen, maar werd uitgesteld vanwege de toename van de nieuwe coronavirusinfectie.

De acteur speelde in een aantal kaskrakers, zoals 'Veteran', 'The Duke', 'Save Me From Evil', 'Ode to My Father', 'The Himalayas', 'A Violent Prosecutor' en nog veel meer. .

Het grote publiek is vol verwachting en opwinding bij het zien van het soort acteerprestatie dat Hwang Jung Min op tafel zal dienen voor deze reality-actiethrillerfilm.

Gegijzelde controversiële en onconventionele teaserposters

De film 'Hostage' wordt beschouwd als de film van het jaar 2021, alleen al door de teaserposter te beoordelen.

De teaser, ropgelucht met het nieuws van de premièredatum in augustus, trok snel de aandacht toen Hwang Jung Min stevig vastgebonden is met een touw in de schuilplaats van de gijzelnemers. Het roept een donkere en sterke uitstraling op, hoewel de rug van Hwang Jung Min het enige is dat te zien is.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: SF9's Chani, Park Yu Na's nieuwe fantasy-horrorfilm 'White Day' publiceert teaserposter

De hoofdposter van 'Gijzelaars' stond in contrast met de lanceerposter, waarop Hwang Jung Min met een touw was vastgebonden. De hoofdposter was een foto van de hoofdpersoon die zijn vastberadenheid uitbeeldde om aan zijn ontvoerders te ontsnappen.Het trok de aandacht en wekte de nieuwsgierigheid van het publiek of hij zelf zonder hulp veilig ontsnapt.

De eerste trailer dat werd vrijgegeven via de officiële Facebook-pagina van CGV riep verschillende emoties en reacties op, aangezien het begon met een tijdcode die het hele verhaal leek weer te geven van de ontvoeringszaak van de topfilmacteur die heel Zuid-Korea schokte.

Zuid-Korea is klaar om Hwang Jung Min te zien vechten voor zijn leven en vrij te zijn van zijn gijzelnemers.Ongetwijfeld zal zijn film net als zijn eerdere films met een knal in première gaan.

De hartverscheurende en pijnlijke ontsnapping van Hwang Jung Min uit zijn gijzelnemers staat gepland voor deze zomer, augustus 2021.

Horloge Gegijzelde trailer hier :

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Elia Mully schreef dit.