In een eerder tijdschriftinterview deelde 'True Beauty'-acteur Hwang In Yeop zijn acteerreis door de jaren heen en meer!

(Foto: Twitter)

Bekend om zijn kenmerkende charme en goede acteerprestaties, zal de nieuwe rijzende ster van Zuid-Korea, Hwang In Yeop, eindelijk zijn harde maar mooie carrièrereis met ons delen.

De acteur vertolkt momenteel het personage van Han Seo Jun, de rebelse maar charmante middelbare scholier, in het populaire Koreaanse romantische komediedrama 'True Beauty' en krijgt wereldwijd snel erkenning. Dit is ook zijn allereerste drama waarin hij een hoofdrol speelt.Terwijl hij zich voorbereidde op zijn vertolking als een van de geliefde webtoon-personages, die nu erg populair is onder de internationale fans, zei Hwang In Yeop dat hij er alles aan deed om zijn personage te laten bloeien.Dat bewijst hij voortdurend in elke aflevering van het drama, terwijl hij verschillende kanten van zijn acteervaardigheden laat zien.

'Ik heb veel moeite gedaan om alles te doen wat ik kon, zodat ik de kijkers de meest authentieke persoonlijkheid van Han Seo Jun kan laten zien' zei de acteur. Hij bekende, 'Ik heb nog nooit in mijn leven motor gereden, maar toen ik als Seo Jun begon op te treden, kreeg ik een rijbewijs en schreef ik me zelfs in op een actieschool zodat ik met kennis en ervaring de scènes beter kon filmen. '

De acteur zei ook dat hij de fans van Han Seo Jun waardeert en respecteert.

Hwang In Yeop

(Foto: Twitter)

'Voor mij is het leuk om mezelf persoonlijk tevreden te stellen, maar toen realiseerde ik me dat iedereen tevreden stellen het allerbelangrijkste is. Daarom heb ik die gretigheid om het goed te doen en doe ik veel moeite om te laten zien hoeveel ik om het karakter van Han Seo Jun geef.'

Han Seo Jun is van buiten een koelbloedige opstandige jongen, maar van binnen is hij echt zorgzaam en hartelijk. Net als zijn personage in het drama 'True Beauty', heeft Hwang In Yeop de moeilijkheid ervaren dat andere mensen verschillende valse veronderstellingen hebben over zijn ware persoonlijkheid, die ze alleen baseren op zijn fysieke verschijning.

Hwang In Yeop(Foto: Twitter)

Hij deelde, 'Meestal zorgt de vorm van mijn ogen ervoor dat andere mensen ten onrechte aannemen dat ik een koude persoonlijkheid heb' hij ging verder, 'maar als ik lach, zie ik er echt anders uit. En eerlijk gezegd ben ik het type persoon dat in het echte leven veel lacht en grappen maakt.'

De acteur uitte ook zijn jeugdervaringen en dat hij introvert was toen hij jonger was. Hwang In Yeop zei ook dat hij niet echt goed is in het uiten van zijn emoties, waardoor hij meestal verkeerd wordt begrepen. Maar het veranderde toen hij zijn carrière als acteur al begon. Hij begon langzaam te beseffen dat het niet moeilijk is om zijn ware aard aan anderen te laten zien, dus hij zorgt ervoor dat hij eerlijker is in het uiten van zichzelf.

Toen hem werd gevraagd naar zijn ervaring met het dragen van een schooluniform, aangezien hij al 30 jaar oud is, gaf hij eerlijk toe dat hij druk voelde vanwege zijn leeftijd, maar het feit dat de regisseurs hem vertrouwden om zo'n jong personage te portretteren, voelt hij zich dankbaar. Hij begint zich ook meer op zijn gemak te voelen om zichzelf in een schooluniform te zien.

Hwang In Yeop(Foto: Twitter)

Naast zijn drukke filmschema, drukte Hwang In Yeop nederig uit dat hij dankbaarder is voor zo'n geweldige kans. Het is al meer dan genoeg om hem gemotiveerd te houden in zijn werk.

Hoewel hij niet genoeg slaap krijgt om laat op te werken, is de acteur oprecht blij dat hij veel zegeningen in zijn leven heeft ontvangen. Vroeger zette hij zijn wekker uit, maar nu is het voor hem gemakkelijk om elke ochtend wakker te worden, wetende dat wat hij doet hem echt gelukkig maakt.

Hwang In Yeop(Foto: Twitter)

Hij debuteerde misschien laat, maar de rijzende ster zei dat hij vanwege de kans die hem werd gegeven om in de industrie te zijn, voor elk moment harder zal werken totdat het duurt.

Ten slotte, toen hem werd gevraagd wat voor soort acteur hij in de nabije toekomst wilde worden, antwoordde Hwang In Yeop: 'Ik wil een acteur zijn waar mensen naar uitkijken. Een acteur die de mensen kunnen vertrouwen, en ik hoop dat er een moment komt waarop mensen zouden zeggen: 'Ik hoor dat Hwan In Yeop in dit project zit, laten we het gaan kijken.'

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.