'Vincenzo' maakte inderdaad een epische comeback in primetime in het weekend na een week pauze, en deze legendarische momenten bewijzen dat aflevering 17 het wachten waard is!

In de nieuwste aflevering van 'Vincenzo' zegt Vincenzo (Song Joong Ki) dat het hem een ​​hele opgave zal kosten om zijn vijanden in een oogwenk te doden, zoals hij zijn mantra zegt: 'Een pijnlijke dood is een zegen.'

Voor onze antiheld is vernedering erger dan de dood, en een langzame dood geeft meer voldoening.Zonder verder oponthoud, hier zijn de meest epische momenten van 'Vincenzo' Aflevering 17 die we niet mogen vergeten! Lees echter naar eigen goeddunken, want er zullen enorme spoilers hieronder staan.

Jang Joon Woo ving een glimp van de hel op

De kijkers waren verheugd om de CEO van Babel Group, Jang Joon Woo (Ok Taecyeon), de psychopaat en de belichaming van het kwaad, te zien rennen voor zijn leven nadat Vincenzo het hol van de vijand was binnengedrongen. Hij gaf Jang Joon Woo een voorproefje over hoe hij zijn leven een paar weken moest verlaten. In plaats van op zijn hoofd te schieten, schoot de maffia-consigliere in het rechteroor van Jang Joon Woo, waardoor de CEO huilde van pijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 'VINCENZO' tvN (@vincenzodrama)

Familie Cassano De Babel-groep vernederd

Vincenzo Aflevering 17 Still(Foto: tvN's officiële Instagram)

Van buren tot vrienden, Vincenzo vond een gezin in de mensen die in Geumga Plaza wonen. Na te hebben gerouwd om de dood van zijn moeder, besloten de huurders van Geumga om de activiteiten van hun bedrijf een tijdje stop te zetten en stelden ze voor om de maffia-consigliere te helpen bij een tegenaanval op de Babel Group.

Vincenzo Squad Aflevering 17 Still (2)(Foto: tvN's officiële Instagram)

En al snel kwamen de bewoners een voor een naar buiten en stapten de Plaza uit, allemaal gekleed in een zwart pak en stropdas, waarmee ze het officiële begin van hun missie als leden van de Cassano-familie markeerden. Ze sloten met succes hun eerste missie af om Jang Joon Woo en Choi Myung Hee (Kim Yeo Jin) te vernederen in het bijzijn van hun vermeende investeerders tijdens het biedingsfeest.

Han Seung Hyeok hielp Jang Han Seo om voorzitter van Babel Group te worden

Han Seung Hyeok (Jo Han Chul) bracht de briljante aanklager binnen en sloot een alliantie met de presidentskandidaat Park Seung Jun. Hij noemde het Guillotine-dossier en de goudstaven aan de politicus en dat een Italiaanse advocaat de controle over hen heeft.

En het feit dat alle rotzooi naar hem zal wijzen, liet hem geen andere keuze dan het aanbod van Han Seung Hyeok om zijn 'onbreekbaar schild' te zijn, te accepteren. In ruil daarvoor wilde hij worden aangesteld als de nieuwe hoofdaanklager en Jang Han Seo (Kwak Dong Yeon) laten herstellen als CEO van Babel Group.

Jang Joon Woo en Choi Myung Hee waren wanhopig toen ze wisten dat Hang Seung Hyeok zijn connecties tegen hen gebruikte.

LEES OOK:Song Joong Ki ontmoet Kwak Dong Yeon in een geheime ontmoeting in de komende 'Vincenzo'-aflevering

Vincenzo sloot een alliantie met de directeur van het International Organised Crime Bureau

Vervolgens werd in 'Vincenzo' aflevering 17 onthuld dat de directeur van het International Organised Crime Bureau, Tae Jong Gu, aan de kant van Vincenzo staat. Hij werd een spion om alle geheimen van de Babel Group te kennen. Hij zorgde ervoor dat niemand achter Vincenzo Cassano aan ging - om degenen in de positie af te schrikken en de mensen te laten weten dat hij een gevaarlijke Italiaanse man is die betrokken is bij verschillende corruptie en misdaden.

De langverwachte aflevering 17 maakte inderdaad een bevredigende terugkeer in primetime in het weekend. Maar er zijn nog veel spannende en epische momenten waar kijkers naar uit moeten kijken. Nog drie afleveringen te gaan, en we kunnen zeker niet wachten!

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Vincenzo' Aflevering 17 Samenvatting en recensie: Is Vincenzo overleden? + Aflevering 18 Spoilers

Wat kun je zeggen over de legendarische terugkeer van 'Vincenzo' in het weekend primetime? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins