Een ander stel op het scherm, Choi Tae Joon en Girls' Generation-lid Sooyoung, maakt furore met hun romantische chemie in de doorlopende serie 'So I Married an Anti-Fan'.

Kijk naar de nieuwe stills van het drama!

Hoo Joon en Lee Geun Young maken zich zorgen over elkaar

In de vorige aflevering startten Hoo Joon (Choi Tae Joon) en Lee Geun Young (Sooyoung) een virtueel trouwprogramma en terwijl ze samen aan het fotograferen waren, lieten ze hun nerveuze chemie zien.De volgende dagen werd Lee Geun Young door haar moeder uit hun huis gestuurd en besloot een tijdje in het penthouse van Hoo Joon te blijven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door iQIYI 爱 奇 艺 (@iqiyi)

Op 14 mei bracht iQIYI nieuwe foto's uit voor de komende aflevering 'So I Married an Anti-Fan'. De fragmenten toonden de huidige situatie van Lee Geun Young en Hoo Joon, die binnen aan het drinken waren.

De anti-fan stelt verschillende vragen aan het mannelijke idool en Hoo Joon beantwoordt alles geduldig.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door So I Married The Anti-Fan ✨ (@simaaf_kdrama)

Ondertussen luistert Lee Geun Young naar alle grieven van Hoo Joon in het leven en ontdekt hij plotseling een wond aan zijn hand. Ze overhandigde een pleister om het te bedekken, maar het lijkt erop dat Lee Geun Young iets vreemds begint te voelen wanneer ze het pleister al voorzichtig vastmaakt, want ze houdt ook Hoo Joon's hand vast.

LEES OOK: 'So I Married an Anti-Fan' met in de hoofdrol SNSD's Sooyoung, Choi Tae Joon en 14.00 uur's Chansung onthult eerste trailer

Op de volgende foto straalt Hoo Joon een warme charme uit naar Lee Geun Young die op tafel in slaap viel, haar bedekte met een deken en haar oprecht aankeek.

Lee Geun Young sliep op dat moment echter niet echt en is in de war door wat Hoo Joon haar heeft aangedaan.

Deze kleine maar oprechte gebaren van de twee hoofdrolspelers in het drama projecteren hun opbloeiende romance naar elkaar toe.

Een van de officiële vertegenwoordigers van het drama deelde mee dat voor de uitzending van deze week een subtiele romance tussen Lee Geun Young en Hoo Joon op het punt staat te ontstaan. De official voegde er ook aan toe dat kijkers uit moeten kijken naar de warme gevoelens die de acteurs beginnen te tonen.

Hier is waar en wanneer je 'So I Married an Anti-Fan' kunt kijken

'So I Married an Anti-Fan' kan worden bekeken via verschillende platforms zoals iQIYI, Naver TV, V Live, Viki en Amazon Prime Video JP in Japan. Elke vrijdag en zaterdag om 18:00 uur bereikbaar. (KST). Elke aflevering heeft een speelduur van 30 minuten.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'So I Married an Anti-Fan' Stars Choi Tae Joon & SNSD's Sooyoung Tease-fans met nieuwe dramaposter

Kijk jij ook naar 'So I Married an Anti-Fan'? Wat kun je zeggen over de chemie van Sooyoung en Choi Tae Joon? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins