Volgens een rapport van Nielsen Korea haalde het KBS2-drama 'I Remember You' 4,8 procent in het hele land voor de aflevering van 7 juli. De serie, met Jang Nara en Seo In Guk in de hoofdrol, blijft worstelen met ratings, ondanks verschillende spraakmakende cameo's, waaronder EXO's D.O.

De zesde aflevering van de serie begon met detective Cha Ji An (Jang Nara) die dossiers doornam van de gecompliceerde moordzaak van een man die ten onrechte werd beschuldigd van moord op zijn dochter en vrouw. Met de hulp van de gewaardeerde criminele profiler Lee Hyun (Seo In Guk), konden Ji An en haar onderzoeksteam een ​​reeks moorden oplossen die verband hielden met de gesloten zaak.

In de aflevering van 7 juni onderzocht Lee Hyun de omstandigheden die leidden tot zijn permanent geheugenverlies. Als slachtoffer van een jeugdtrauma bleef hij in het huis wonen waar zijn vader op brute wijze werd vermoord. Nadat hij een foto uit zijn jeugd heeft bekeken, ontdekt hij dat hij deze leemte in zijn geheugen heeft vanwege zijn ontmoeting met de wrede moordenaar, Lee Joo Yeong (EXO's D.O.).Het romantische melodrama van SBS, 'High Society', blijft solide kijkcijfers vertonen, met 9,2 procent van het landelijke kijkerspubliek. Dit was een daling van 0,2 procent ten opzichte van de beoordelingen die op 6 juli werden geregistreerd.

'High Society' geeft commentaar op de scheve maatschappelijke kijkers van conglomeraat-erfgenamen en de hogere regionen van Korea.

De aflevering van 7 juli onthulde de waarheid achter de oorsprong van de relatie tussen erfgename Jang Yoon Ha (After School's Uee) en Choi Joon Ki (Sung Joon). Hoewel zijn motieven om met Yoon Ha te daten onschuldig leken, onthulde zijn moeder onbewust dat hij uitgebreide informatie had verzameld over de erfgenaam van het conglomeraat.

Lee Ji Yi (Lim Ji Yeon) zette haar onschuldige liefde met Yoo Chang Soo (ZE:A's Park Hyung Sik) voort, ondanks talloze pogingen van zijn moeder om hun relatie te verstoren.

Ondertussen haalde de MBC-periodeserie 'Splendid Politics' 8,8 procent kijkers.

--------------------------

Over de schrijver: Adrienne Stanley is een bijdragende redacteur voor KDramastars. Ze is ook een bijdragende schrijver voor KpopStarz, MTV Iggy, Viki en CJ Entertainment's KCON-blog. Haar passies omvatten een liefde voor K-pop en Aziatisch drama. Als ze niet aan het schrijven is, hangt ze rond op Twitter (@retrogirladdy).