Im Soo Jung keert terug naar het kleine scherm en werkt samen met Lee Do Hyun in tvN's aankomende Kdrama Melancholie . Het is tvN's 15e verjaardag Special Drama.

Op 7 oktober bracht tvN nieuwe stills uit met Im Soo Jung als een gepassioneerde wiskundeleraar.

De actrice keert terug naar het kleine scherm als een gepassioneerde wiskundeleraar Ji Yoon Soo, die een plichtsbesef heeft als een leraar die de harten van velen verovert.(Foto: tvN) Im Soo Jung Melancholia

In de wereld waar de hele universiteit zich voorbereidt op toelatingsexamens, zien de studenten van Ji Yoon Soo wiskunde alleen als een middel om een ​​doel te bereiken, maar de gepassioneerde leraar is vastberaden om hen het plezier van wiskunde en de schoonheid van cijfers te laten zien.

Hoewel er twijfels zijn of deze methode zal werken in een competitief toelatingsexamen, zorgde haar methodische aanpak ervoor dat haar studenten een prestigieuze universiteit binnenkwamen, wat aantoonde dat de overtuigingen en aanpak van Ji Yoon Soo niet verkeerd waren.

(Foto: tvN) Im Soo Jung Melancholia

Op de gepubliceerde foto's toont wiskundeleraar Ji Yoon Soo haar passie en oprechtheid terwijl ze een wiskundewerkboek bekijkt.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Im Soo Jung en Lee Do Hyun keren terug met nieuw drama 'Melancholia' + onthult foto's in de eerste lezing van het drama

De foto's vingen ook de liefdevolle ogen van de lerares voor haar leerlingen, die lief glimlachten met een bevredigende, tevreden uitdrukking.

(Foto: tvN) Im Soo Jung Melancholia

Het productieteam van 'Melancholia' wekt verwachtingen door te zeggen: 'Im Soo Jung vertoont een perfecte synchronisatiesnelheid met haar personage Ji Yoon Soo.'

Kdrama Melancholie Samenvatting en releasedatum

Het drama speelt zich af in een privéschool die het mekka van corruptie is. 'Melancholia' vertelt het verhaal van een gepassioneerde wiskundeleraar Ji Yoon Soo, gespeeld door Im Soo Jung, en een voormalig wiskundegenie Baek Seung Yoo, gespeeld door Lee Do Hyun, die samenwerken om vooroordelen en nieuwsgierige blikken samen te overwinnen.

(Foto: tvN) Lee Do Hyun Im Soo Jung Melancholia

LEES VERDER:Im Soo Jung deelt foto's achter de schermen van haar nieuwe drama met Lee Do Hyun + tvN dropt de eerste teaser van 'Melancholia'

Jang Hyun Jung, Jin Kyung, Baek Ji Won en Kim Ho Jin maken ook deel uit van de serie.

'Melancholia' markeert het eerste dramaproject van Im Soo Jung en Lee Do Hyun samen, en het comebackdrama van Im Soo Jung na twee jaar.

Het drama wordt samen aan het roer gebracht door regisseur Kim Sang Hyeop en scenarioschrijver Kim Ji Woon voor Studio Dragon. Het drama is geproduceerd door Bone Factory.

LEES OOK:Im Soo Jung en Lee Do Hyun roepen diepe emoties op in nieuwe 'Melancholia'-posters

Het aankomende drama 'Melancholia' gaat op 3 november om 22.30 uur in première. op tvN. Het zal ook beschikbaar zijn voor wereldwijde streaming op iQIYI en Viki.

ICYMI, hier is de romantiek gevuld Melancholie teaser :

Volg KDramastars voor meer updates van Kdrama en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Elia Mully schreef dit.