Inktvis Spel Regisseur Hwang Dong Hyuk onthulde een interessant feit over de rol van de doorbraakster Wi Ha Joon in de megahit Netflix-serie.

Lees verder om erachter te komen!

Wi Ha Joon(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)
Wi Ha Joon

In een interview met Netflix Korea, de Inktvis Spel cast en regisseur onthulden nieuwe achtergrondverhalen over de serie. Regisseur Hwang Dong Hyuk deelde nog een verrassend feit over zijn project, vooral over de betrokken personages.Inktvisspel(Foto: Netflix Korea | Wi Ha Joon Instagram) Inktvisspel

Inktvis Spel is de doorbraakrol van Wi Ha Joon, maar zijn huidige populariteit had op dit moment uit het zicht kunnen zijn als zijn personage werd besloten om niet te worden opgenomen.

Sinds de suspense-thriller Kdrama Inktvis Spel was een werk in uitvoering project voor 13 jaar sinds 2008, er waren veel herzieningen die de schrijver-regisseur moest maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 위하준 Wi Ha Jun (@wi__wi__wi)

Misschien vind je het ook leuk: Waarom Netflix 'Squid Game' 13 jaar duurde om te maken + leer het genie achter de megahit K-Drama kennen

Inktvis Spel Kdrama: Netflix heeft het waargemaakt

Volgens Hwang Dong Hyuk, oorspronkelijk, Inktvis Spel was geschreven om als film te worden geproduceerd, maar omdat de games erg ingewikkeld zijn en er scenario's waren die meer aandacht nodig hadden, besloot Dong Hyuk samen met Netflix om er een serie van te maken.

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joon officiële Instagram)

LEES OOK: 'Squid Game'-ster Jung Ho Yeon verslaat Song Hye Kyo als meest gevolgde Koreaanse actrice op Instagram

Voordat het een serie werd, onthulde Hwang Dong Hyuk dat de rol van de politieagent Hwang Jun Ho niet was opgenomen in het oorspronkelijke script.

Hij zei, 'Toen ik (oorspronkelijk) het filmscript aan het schrijven was, maakte Hwang Jun Ho er geen deel van uit. Twee uur was niet genoeg om alle wedstrijden te dekken. Maar toen ik de kans kreeg om het als serie te doen, was dat het moment dat ik meer personages en verhalen aan het hele concept kon toevoegen.'

Wi Ha Joon(Foto: Netflix Korea officiële Instagram)

De briljante regisseur heeft met succes nieuwe inputs in de serie gedaan en hij heeft het allemaal kunnen doen met de hulp van de creatievelingen achter het team. Hwang Dong Hyuk erkende ook Netflix voor het geven van de kans om zijn project te produceren.

Hierdoor was hij in staat om Jun Ho op te nemen in het verhaal, wat verrassend een groot deel van het drama werd.

Wi Ha Joon(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)

Het lijkt erop dat Wi Ha Joon echt bedoeld was om de rol te verwerven. Nu kijken kijkers uit naar meer van zijn projecten.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Wi Ha Joon Relatiestatus: gaat de 'Squid Game'-acteur met iemand uit?

Vond je het personage van Wi Ha Joon leuk in Inktvisspel ? Laat het ons weten in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins