Supersterren die supersterren ondersteunen! Park Hae Soo en Jung Ho Yeon bekennen dat ze fans zijn van de wereldwijde supergroep BTS in hun vorige interview met het Amerikaanse tijdschrift Variety.

De Koreaanse cultuur domineert de wereld, dankzij de K-content die is geproduceerd en gemakkelijk toegankelijk is voor consumenten in en buiten het land. Na grote krantenkoppen op het internationale nieuws, breidden BTS en de cast van 'Squid Game' hun populariteit in verschillende delen van de wereld uit.

'Squid Game' gecast als enorme K-pop-fans

In hun recente interview met Variety in Amerika, gaven 'Squid Game'-sterren Jung Ho Yeon en Park Hae Soo toe dat ze gecertificeerde ARMY's zijn!In de eerste week van november gingen 'Squid Game'-cast en regisseur Hwang Dong Hyuk naar de VS om hun fans te ontmoeten en het succes van de fenomenale K-serie verder te promoten.

'Squid Game'-sterren Jung Ho Yeon en Park Hae Soo onthullen dat ze enorme BTS-fans zijn(Foto: Jung Ho Yeon Instagram)

Ze zaten voor een exclusief interview met het beroemde Amerikaanse tijdschrift Variety. In een van de segmenten speelden Jung Ho Yeon, Park Hae Soo, Lee Jung Jae en Hwang Dong Hyuk het spel 'Most Likely To?'.

De interviewer gaf een aantal vragen en moest kiezen welk lid het meest van toepassing was.

Misschien vind je het ook leuk: Wist je dat? Deze 'Squid Game'-sterren zijn K-Pop-enthousiastelingen van hart

'Squid Game'-sterren Jung Ho Yeon en Park Hae Soo onthullen dat ze enorme BTS-fans zijn(Foto: de Instagram van Jung Ho Yeon)

In een van de willekeurige vragen werd hen gevraagd wie het meest waarschijnlijk betrapt zou worden op het zingen van een BTS-nummer. De cast heeft hun stemmen verdeeld, twee punten voor Jung Ho Yeon en twee punten voor Park Hae Soo.

Jung Ho Yeon en Park Hae Soo belijden liefde voor BTS

De model-actrice vertelde dat de reden waarom ze voor Park Hae Soo koos, was dat hij een betere stem had dan zij, hoewel ze zichzelf uitriep tot het betere LEGER.

'Hij is een betere zanger. Maar ik denk dat ik meer over BTS weet dan jij (Park Hae Soo), zegt Jung Ho Yeon.

Aan de andere kant was Park Hae Soo het ermee eens dat Jung Ho Yeon een grote fan is van BTS, maar hij liet ook iedereen weten hoe groot fan hij is van het septet.

Park Hae Soo zei: 'Ik ben een grote fan van BTS, maar ik zou zeggen dat ik meer een danser dan een zanger ben.'

Plagend vroeg regisseur Hwang Dong Hyuk aan Hae Soo of hij ter plekke mocht dansen tijdens het interview, maar de acteur zei dat hij dat wel zou willen, maar niet voor de camera's.

De regisseur van 'Squid Game' toonde ook zijn steun aan BTS in een van zijn eerdere interviews en bedankte hen voor hun trots op hun land.

Dit was niet de eerste keer dat de cast hun fangirling- en fanboy-momenten onthulde. Eerder deelden Lee Jung Jae, Jung Ho Yeon en Anupam Tripathi dat ze gecertificeerde BLACKPINK-fans waren.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Lee Jung Jae bevestigt verschijning op Gotham Awards 2021 + pronkt Swoon Worthy Charisma in GQ Korea's decembercover

Wat kun je zeggen over het laatste interview van de cast van 'Squid Game'? Laat het ons weten in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.