Wil je meer zien van de Inktvisspel cast interactie? Dan zijn hier meer van hun schattige kiekjes die ze zelf op hun Instagram-account hebben gedeeld.

Inktvis Game Cast(Foto: Netflix Korea Instagram)
Inktvis Game Cast

Wi Ha Joon en Park Hae Soo's eerste Instagram-foto samen

Op 22 september verraste de nieuwe K-drama hartenbreker en rijzende acteur Wi Ha Joon fans met zijn Instagram-bericht, waarop een foto van hem te zien was samen met Inktvisspel co-acteur Park Hae Soo. De twee zagen eruit als een tweeling met hun geheel zwarte outfits.

Park Hae Soo en Wi Ha Joon zagen er knap en gelukkig uit en verwarmden de harten van de fans in hun laatste moment. Omdat hun nieuwe serie nog steeds goede recensies krijgt van het publiek en constant nieuwe records breekt, hebben de twee acteurs samen een foto uitgebracht om de fans te bedanken voor hun overweldigende steun.Wi Ha Joon en Park Hae Soo(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)

Wi Ha Joon schreef een bijschrift dat zegt: 'Met de 218e Deelnemer.' Hij noemde ook 'De gerespecteerde en geliefde broers Hae Soo, Sang Woo en Junho.'

LEES OOK: Jung Ho Yeon's Instagram-volgers verdrievoudigd dankzij 'Squid Game' + frontman Lee Byung Hun pronkt met 'Squid Game'-themageschenken

Inktvisspel Cast Wi Ha Joon, Jung Ho Yeon en Lee Yoo Mi krijgen massale steun van fans

Ha Joon speelde de rol van een politie genaamd Hwang Jun Ho in de megahit-serie. Direct nadat hij verscheen in de originele serie van Netflix Inktvisspel , zijn Instagram-volgers verdrievoudigd en is nu bijna een miljoen volgers.

Hij is niet de enige Inktvisspel cast die een snelle toename van volgers ervaart. De model-gedraaide actrice Jung Ho Yeon, waarvan later werd onthuld dat ze aan het daten was Antwoord 1988 acteur Lee Dong Hwi werd het middelpunt van de belangstelling.

Squid Game Still(Foto: Netflix Korea Instagram)

Van haar 400.000 volgers ging het naar 1,3 miljoen en dat telt nog steeds. Een andere Inktvisspel ster Lee Yoo Mi, die het karakter van Ji Young In speelde, kreeg massale steun van de fans, ze heeft nu 314.000 volgers.

Lee Yoo Mi en Jung Ho Yeon(Foto: Instagram van Lee Yoo Mi)

Misschien vind je het ook leuk: 4 K-Drama-rollen van GOT7's Jinyoung die kijkers volledig onder de indruk maakte met zijn prachtige acteerwerk

Lee Yoo Mi en Jung Ho Yeon(Foto: Instagram van Lee Yoo Mi)

Wat biedt de toekomst voor Wi Ha Joon?

Na het succes van zijn drama Inktvis spel, Wi Ha Joon maakt meteen zijn comeback op het kleine scherm met de K-Drama Slecht en gek. Hij zal naar verwachting samenwerken met Lee Dong Wook en Han Ji Eun in de genoemde serie.

Slecht en gek staat gepland om in december 2021 in première te gaan.

Wi Ha Joon(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)

Als je meer van Wi Ha Joon's projecten wilt zien, kun je zijn vorige bekijken 18 Nogmaals, romantiek is een bonusboek, iets in de regen, mijn gouden leven, en meer. Dit jaar speelde hij in twee spannende films namelijk Middernacht en Haai: het begin.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Waarom Netflix 'Squid Game' 13 jaar duurde om te maken + leer het genie achter de megahit K-Drama kennen

Welke van de cast van 'Squid Game' is jouw favoriet? Deel het met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.


Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.