Het nieuwste seizoen van de Koreaanse variété 'Law of the Jungle' onthulde zijn met sterren bezaaide cast!

Afgezien van Koreaanse drama's, kunnen kijkers over de hele wereld nu genieten van veel nieuwe Koreaanse variétéshows. Het komende nieuwe seizoen van 'Law of the Jungle' zal zelfs een sterrencast hebben!

Op 3 februari onthulde het productieteam van 'Law of the Jungle - Pioneers' een nieuwe officiële poster die de nieuwste cast van de show introduceert.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS (@sbsnow_insta)

Het nieuwe seizoen gaat in première op 20 februari om 20:55 uur (KST). Oorspronkelijke gastheer Kim Byung Man zal met nieuwe teams werken om de 72 uur op een afgelegen eiland te overleven.

De show vindt plaats op het kleine eiland Goheung, Jeollanam-do. Voor het thema van dit seizoen mogen de leden alleen de spullen gebruiken die zijn achtergelaten uit de verlaten huizen en gesloten scholen. Het is waar veel individuen verdwijnen en er zijn alleen nog maar spinnenwebben en zeewier over de hele plaats.

Hun overleving zal een grotere uitdaging zijn omdat ze 's nachts de extreme kou moeten doorstaan ​​​​wanneer de temperatuur plotseling daalt tot 20 graden Celsius.

De productieploeg van 'Pioneers' wil de kijkers in elke aflevering geweldige content geven. Dit wordt een spannend seizoen vanwege de line-up, om nog maar te zwijgen van het feit dat de prominente acteur Jang Hyuk, na 10 jaar achtervolgen, eindelijk de wens heeft ingewilligd om in de show te zijn!

Een van de vertegenwoordigers van het team sprak zijn dankbaarheid uit naar de acteur. Ze waren ook verbaasd over het plotselinge besluit van Jang Hyuk om op het programma te staan. Daarom is iedereen klaar en enthousiast om met zijn allen samen te werken.

Het nieuwste team om op te anticiperen

Enkele van de veelzijdige K-Pop-idolen zullen zich bij de cast voegen. Na zijn ontslag bij het marinierskorps, zal SHINee's visual en zanger Minho opnieuw de harten van SHAWOLs (SHINee's fans) en kijkers veroveren met zijn aanstaande optreden in de genoemde show.

Idol en jonge CEO Kang Daniel zullen naar verwachting ook deel uitmaken van het team, en Danitys kan zeker niet wachten.

Lees ook: Kang Daniel maakt mogelijk zijn acteerdebuut in Disney+'s 'Our Police Course'

Naast de leden zijn drafzanger Park Hoon, honkbalspeler Choi Ji Man, toneelactrice Ham Yeon Ji, Michelinchef Song Hoon, acteur Shin Seung Hwan en komiek Choi Sung Min.

Kijkers hebben veel dingen om naar uit te kijken in de komende aflevering van het seizoen van 'Law of the Jungle'. Onverwachte vriendschap en geweldig teamwerk van de nieuwe leden zijn ook enkele dingen die zowel fans als publiek graag zien.

Kijk je uit naar het aankomende nieuwe seizoen van 'Law of the Jungle'? Deel uw opmerkingen in de opmerkingen hieronder!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins