Het aanstaande romantische drama van KakaoTV getiteld 'City Couple's Way of Love' (ook bekend als 'Lovestruck in the City') heeft een nieuwe hartverwarmende poster uitgebracht die ons de vakantiegeest zal doen voelen!

'Lovestruck in the City' is een romantisch drama in korte vorm waarin het verhaal van de realistische liefde van jonge mensen wordt verteld die proberen het hectische stadsleven te overleven. Het drama zal meerdere seizoenen produceren en het eerste seizoen is getiteld 'My Lovable Camera Thief'.

(Foto: Instagram)

In het drama schittert Ji Chang Wook als Park Jae Won, een gepassioneerd architect en een eerlijk man. Hij vindt het heerlijk om door kleine straatjes in de stad te lopen en dingen te verzamelen die hij leuk vindt. Hij kan de vrouw niet vergeten die hij de 'cameradief' noemt, op wie hij verliefd werd maar plotseling verdween.Kim Ji Won daarentegen schittert als Lee Eun O, een freelance marketeer die graag bijzondere ongeplande reizen maakt. Tijdens haar reis kruist Lee Eun O het pad van Park Jae Won op een ongewone plek. Wanneer ze hem ontmoet, stelt ze zichzelf voor als een andere persoon genaamd Yoon Sun A en verandert haar persona als een vrijgevochten vrouw, een tegengesteld kenmerk van haar echte identiteit. Ze wordt uiteindelijk verliefd op hem.

(Foto: Kakao TV Instagram)

'Lovestruck in the City' heeft op 17 december een nieuwe poster met kerstthema uitgebracht. Het toonde de onmiskenbare chemie tussen de cast. In de genoemde teaser wordt Ji Chang Wook gezien met zijn heldere en brede glimlach terwijl hij poseerde in het midden van de foto.

Kim Ji Won daarentegen zit comfortabel voor Ji Chang Wook terwijl ze zich onderdompelt in haar personage als de 'cameradief' genaamd Lee Eun Oh. Ze stal het hart van Park Jae Won met haar alter ego Yoon Sun Ah. Terwijl Kim Min Seok pronkt met zijn warme en zelfverzekerde glimlach als hij poseert als architect Choi Kyung Joon, een cynische realist die verandert in een hopeloze romanticus als het gaat om zijn oude vriendin Seo Rin Yi (gespeeld door So Ju Yeon).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kakao TV (@kakaotv.official)

Andere casts op de poster zijn So Ju Yeon als haar personage Seo Rin Yi. Ze laat haar eigenzinnige charmes zien door een schattige pose te doen met enkele kerstdecors. Ten slotte voltooiden Ryu Kyung Soo en Han Ji Eun de dramacasting als het afgematte voormalige koppel Kang Geon en Oh Sun Young. Kang Geon koos ervoor om vrijgezel te blijven omdat hij het daten beu is en Han Ji Eun opvliegend is die erg pessimistisch is als het om mannen gaat.

(Foto: Kakao TV Instagram)

Dit drama markeert Ji Chang Wooks volgende project uit zijn laatste romantische-komedieserie getiteld Backstreet Rookie, waarin hij het personage speelt van een supermarktmanager genaamd Choi Dae Hyun.Ji Chang Wook zal ook samenwerken met Tony Jaa en Iko Uwais in de nog te verschijnen actiefilm 2023 The Fighters in Your Manila.

'City Couple's Way of Love' / 'Lovestruck in the City' staat gepland voor uitzending op 22 december. Mis het niet!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker