Ji Chang Wook testte positief op COVID-19, bevestigt een bron van het acteursbureau. Als gevolg hiervan stopte de productie van zijn aanstaande drama 'The Sound of Magic' al zijn filmschema's.

Blijf lezen om meer te weten.

Glorious Entertainment bevestigt dat Ji Chang Wook positief is getest op COVID-19

Op 26 juli kondigde het agentschap Glorious Entertainment van Ji Chang Wook aan: 'Ji Chang Wook is positief getest op COVID-19. En om de gezonde protocollen te volgen, krijgt hij nu zijn behandeling en zit hij al in zelfquarantaine.'Ji Chang Wook(Foto: Glorious Entertainment Instagram)

De 34-jarige beroemdheid heeft gewerkt aan zijn volgende drama 'The Sound of Magic', ook wel bekend als 'Annarasumanara'.De serie wordt naar verwachting uitgezonden op het beroemde online streamingplatform Netflix.

LEES OOK: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Teaser: Shin Min Ah en Kim Seon Ho tonen verbluffende beelden in nieuwe trailer

'True Beauty'-acteur Hwang In Yeop en actrice Choi Sung Eun zijn ook bevestigd voor deelname aan de komende Koreaanse fantasy-tv-show.

Afgezien van het Netflix-project, zou Ji Chang Wook mogelijk de hoofdrol kunnen spelen in het drama 'Tell Me Your Wish' en een andere uitdagende rol spelen. Verdere details hierover blijven geheim.

Het geluid van magie Productie stelt opnameschema uit

Ji Chang Wook(Foto: Glorious Entertainment Instagram)

JTBC-nieuws heeft aangekondigd dat het hele filmschema van 'The Sound of Magic' is opgeschort om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Daarnaast deelde een vertegenwoordiger van Netflix mee dat een medewerker van de productie ook positief testte op het virus, terwijl de testresultaten van Hwang In Yeop en Choi Sung Eun beide negatief waren.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Ji Chang Wook Nettowaarde 2021: hoe groot verdient de 'genezer'-acteur per K-Drama-aflevering?

Ji Chang Wook Reisvlog Ik ben een Slacker op Youtube

Ondertussen kun je meer van Ji Chang Wook's inhoud bekijken op zijn officiële YouTube-kanaal. De 'Lovestruck in the City'-ster is consistent in het wekelijks uploaden van reisvlogs.

Op 21 juli is een nieuwe aflevering op zijn account geüpload.

LEES OOK: 'Kingdom: Ashin of the North' Star Kim Shih Ah Graces Elle Korea + vertelt over haar rol als Young Ashin

Terwijl de acteur nog steeds herstellende is van het virus, kunnen fans genieten van de reiscontent van Ji Chang Wook.

Tijdens zijn vlogs ging de Koreaanse beroemdheid naar het platteland van Korea en bezocht hij een aantal prachtige plekken die perfect zijn voor de zomer.

Andere lokale en buitenlandse fans kunnen genezing vinden via zijn video-inhoud.

Horloge Ik ben een Slacker Aflevering 1 Hier !

Eerder, nog een aanstaande Netflix-drama 'Glitch' heeft de productie opgeschort nadat werd bevestigd dat een ondersteunend castlid COVID-19-positief was.

Het drama speelt met 'Vincenzo'-actrice Jeon Yeo Bin, 'Reply 1988'-ster Lee Dong Hwi en 'Justice'-ster After School-lid Nana.

LEES HIER MEER: Netflix-serie 'Glitch' met in de hoofdrol Jeon Yeo Bin schort de opnames op nadat een ondersteunende cast positief testte voor COVID-19

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins