De Koreaanse superster Ji Chang Wook blijft het publiek boeien als Park Jae-Won in 'Lovestruck in the City', nu in zijn vierde aflevering.

Na de recente derde en vierde afleveringen van het originele Kakao TV-drama, gaan Ji Chang Wooks personage, architect Park Jae-Won, en Lee Eun-oh, gespeeld door Kim Ji-Won, tegen alle verwachtingen in voor hun liefde. Hun relatie lijkt echter van korte duur te zijn, aangezien deze abrupt eindigde in de vierde aflevering.

GERELATEERD ARTIKEL: Ji Chang Wook legt de complexiteit van liefde vast in 'Lovestruck in the City'Ji Chang Wook toonde de onschuld, en misschien de naïviteit, van verliefd zijn. Nadat ze had toegegeven dat ze Lee Eun-Oh's redenen om zich zo te gedragen verkeerd had begrepen, deed ze dat in eerdere afleveringen. Toen ze eenmaal de waarheid hoorden over hoe elkaar zich voelde, sprongen ze allebei in het diepe en begonnen uit te gaan - herinneringen op te halen en hun plannen voor een toekomst samen op te biechten. Een van de meest interessante scènes in de laatste aflevering is die die ze deelden in een camper. Beide leads vestigen hun onmiskenbare chemie zonder de noodzaak van een uitgebreide achtergrond.

Het hoogtepunt van de aflevering blijft zonder twijfel de trouwscène. De eenvoudige en oprechte zang van Chang Wook is een aangename verrassing voor de fans, aangezien Jae-Won Eun-Oh een serenade brengt via de telefooncel. In plaats van de conventionele huwelijksceremonie, ging het paar bovenop de nu iconische campervan, wisselen geloften en kussen op de wang uit.

Terugkerend naar het heden, lijkt Jae-Won alleen gelaten te worden, met de ring die ze gebruikten om te wisselen op de 'bruiloft'. Bovendien moet Jae-Won de plaats eerder verlaten dan hij oorspronkelijk had gepland vanwege een ongeluk op het werk. Ji Chang Wook keek duidelijk gepijnigd toen Eun-Oh niet verschijnt op hun beloofde ontmoeting in Seoul.

De series ' Verliefd in de stad ,' geregisseerd door Park Shin-Woo en geschreven door Jung Hyun-Jung, volgt het verhaal van jonge mensen in de stad en hoe liefde hun leven verandert. Elke dinsdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen beschikbaar om 17.00 uur KST op Kakao TV en om 19.00 uur KST op Netflix.