Onlangs heeft komiek-acteur Ji Suk Jin video's geüpload naar zijn YouTube-kanaal Jeeseokjin Wereld , waarin hij zijn profiel leest op Namuwiki .

In de sectie 'Running Man' ontdekte de Ji Suk Jin dat iemand had geschreven dat hij zijn vaardigheden had bewezen bij het leiden van veel programma's en dat hij op het hoogtepunt van zijn carrière als MC was. De anonieme schrijver voegde er echter aan toe dat de shows waaraan hij had gewerkt een voor een begonnen te verdwijnen. Hij giechelde toen hij de laatste regel las.

De komiek bleef de commentaren lezen en vond er een die beweerde dat toen zijn omroepcarrière leek te eindigen, hij een aanbod kreeg om deel te nemen aan de openluchtshow Rennende man . Hij had echter voornamelijk indoor talkshows gedaan, dus de outdoor variété was niet geschikt voor hem. Ji Suk Jin was het helemaal met die opmerking eens en zei dat hij niet goed bij hem paste, en daardoor had hij het in het begin moeilijk.In Rennende man, de rol van de MC is heel anders dan die van de speler. Hij bleef uitleggen dat hij als speler commentaar moet geven en op het juiste moment een grap moet maken, en dat soort dingen maakt de positie apart, dus het is waar dat hij zich in het begin niet kon aanpassen.

Toen vroeg de acteur-komiek om de producerende regisseur van de show Jo Hyo Jin persoonlijk te ontmoeten, en ze spraken drie keer. Ji Suk Jin zei dat hij met de show wilde stoppen en legde uit dat hij niet denkt dat hij de show helpt, en vice versa. In plaats van hem uit te schakelen, moedigde Jo Hyo Jin Ji Suk Jin aan telkens als hij erover nadenkt te stoppen. En daarvoor maakte Ji Suk Jin van de gelegenheid gebruik om zijn dank te betuigen aan de mensen die niet stopten te geloven in wat hij kan doen.

Ji Suk Jin ging verder met het lezen van iets van zijn Namuwiki pagina, die verklaarde dat hij een aanzienlijke hoeveelheid kritiek oogstte van kijkers van de vroege tot de middelste periode van de run van de show. Hij glimlachte en zei dat het redelijk is, omdat het kan gebeuren als je net begint. Hij dacht dat hij niet geschikt was voor de show, dus het is mogelijk dat hij niet veel aanwezig was. Het is echter niet gezond om met zo'n mentaliteit te werken.

Zijn activiteiten worden beschreven en dat die in de show steeds minder te zien waren. Hij lachte alleen maar toen hij las dat mensen hadden gezegd dat hij zijn loon gratis had gekregen.

Ji Suk Jin giechelde toen hij een opmerking las en verklaarde dat hij zelfs persoonlijk opschepte. Als Rennende man werd internationaal populairder, hij werd ook een Korean Wave-ster en fans zijn gek op hem als hij naar het buitenland gaat.