De hoes van de WWE 2K15-videogame is vandaag onthuld en bevat WWE-kampioen John Cena.

Blijkbaar is de slogan 'You can't see me' van John Cena op dit moment niet gepast, aangezien zijn gezicht overal te zien zal zijn wanneer de nieuwe games in oktober verschijnen.

WWE-fans zijn op de een of andere manier niet blij met de nieuwe hoes, aangezien John Cena ontelbare keren eerder is gebruikt om de WWE te promoten.

Zoals Attack of the Fanboy vroeg:

'WWE en 2K Sports hebben besloten dat John Cena dit jaar op de cover van WWE 2K15 zal staan. Vind je de omslag mooi of had je liever iemand anders gekozen? Dit gaat niet goed met de fans. John Cena stond al ontelbare keren op de cover voor de videogames en al het andere. Wordt het niet eens tijd dat ze iemand anders kiezen als gezicht voor de WWE?'

Afgezien van WWE 2K15 met John Cena op de cover, zal de nieuwe videogame ook het nieuwe bedrijfslogo dragen. Het logo zou op tijd worden gebruikt voor SummerSlam in augustus. Fans vinden dat het tijd wordt om het logo te veranderen, aangezien het bedrijf sinds 2002 hetzelfde logo gebruikt.

Het meest interessante gerucht dat de ronde doet op de interwebs is echter de release van een 'geheime' speciale editie-cover voor WWE 2K15. Op de cover van de speciale editie staan ​​WWE Hall of Famers Bret Hart, 'Ston Cold' Steve Austin, Hulk Hogan en de overleden Eddie Guerrero.

Er is nog geen officieel woord over de genoemde speciale editie-omslag. Maar als de geruchten waar blijken te zijn, wordt de hoes van de videogame een geweldig verzamelobject voor WWE-fans over de hele wereld.

Dit is het tweede jaar dat WWE en 2K Sports samenwerken voor de videogame. Ze werkten vorig jaar voor het eerst aan WWE 2K14 nadat THQ in 2013 stopte.

WWE 2K15 verschijnt op 28 oktober voor de PS3, PS4, Xbox One en Xbox 360.

Vind je de nieuwe WWE 2K15-cover leuk? Wat dacht je van een speciale editie omslag? Geluid uit hieronder!