Het vakantieseizoen verwelkomde een hele reeks vermakelijke series, maar 2022 belooft een verscheidenheid aan langverwachte Kdrama's met gewilde sterren in Hallyu.

Van comebacks op kleine schermen tot nieuwe team-ups, het komende jaar zou elke Kdrama-fandom zeker een leuke traktatie geven.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de langverwachte 2022 K-Drama's waar fans naar uitkijken.Shin Hyun Bin en Song Joong Ki(Foto: Shin Hyun Bin en Song Joong Ki officiële Instagram)

Song Joong Ki maakt een dramatische comeback na het succes van zijn tvN-serie 'Vincenzo'.

Fans zouden de Hallyu-ster te zien krijgen in een andere romcom-serie met 'Hospital Playlist'-ster Shin Hyun Bin terwijl hij de rol op zich nam van Jin Do Joon, een loyale werknemer van een rijke familie.

Helaas werd hij beschuldigd van verduistering en uiteindelijk vermoord door zijn chaebol-baas; hij werd echter herboren als de jongste zoon van de familie, genaamd Yoon Hyun Woo.

De cast van 'The Youngest Son of Chaebol', die ergens in 2022 in première gaat, bestaat uit Lee Sung Min, 'Jirisan'-acteur Jo Han Chul, Girls' Generation Tiffany als de zus van Song Joong Ki en meer.

'Grote Mond' (tvN)

Lee Jong Suk en Yoona van SNSD(Foto: Lee Jong Suk en Yoona Official Instagram van SNSD)

LEES VERDER: Bevestigd! 'Hospital Playlist'-ster Shin Hyun Bin speelt naast nummer Joong Ki in 'The Youngest Son of Chaebol Family'

Een ander langverwacht Kdrama is de samenwerking tussen Lee Jong Suk en Girls' Generation YoonA voor de mysteriethriller 'Big Mouth'.

Geholpen door 'Hotel Del Luna' en 'Start-Up'-regisseur Oh Choong Hwan, concentreert het verhaal zich op de middelmatige advocaat Park Chan Ho, gespeeld door de 32-jarige hartenbreker.

Hij kreeg de opdracht om toezicht te houden op een moordonderzoek, maar werd uiteindelijk aangezien voor een geniale oplichter.

Ondertussen nam YoonA de rol aan van Park Chan Ho's vrouw, Go Mi Ho.

'Meteorologische Administratie People: The Cruelty of Office Romance' (JTBC)

Song Kang, Park Min Young(Foto: Song Kang en Park Min Young's officiële Instagram)
Song Kang en Park Min Young gespot tijdens het filmen van hun nieuwe drama 'Office Romance Cruelty'

Park Min Young en Song Kang spelen de hoofdrol in JTBC's melodrama 'Meteorological Administration People: The Cruelty of Office Romance'.

Het belicht de levens van mensen die werken bij de nationale weersvoorspellingsdienst van Korea.

De cast wordt aangevuld met Girl's Day's Yura en Yoon Park en wordt geregisseerd door de 'When the Camellia Blooms' PD Cha Young Hoon.

'Negenendertig' (JTBC)

Kim Ji Hyun, Jeon Mi Do en Son Ye Jin(Foto: News 1 Korea, Jeon Mi Do en Son Ye Jin's officiële Instagram)

Na de kaskraker Kdrama 'Crash Landing On You', keert Son Ye Jin terug als de 39-jarige Cha Mi Jo, die de hoofddermatoloog is van een beroemde kliniek in Gangnam.

In de aankomende serie 'Thirty-Nine' van JTBC spelen ook 'Hospital Playlist'-actrice Jeon Mi Do als acteerleraar Jung Chan Young en Kim Ji Hyun als cosmeticamanager Jang Joo Hee van het warenhuis.

Het drama belicht het leven van het trio terwijl ze de veertig naderen.

Yeon Woo Jin, Lee Tae Hwan en Lee Moo Saeng zullen hun liefdesbelang zijn in het komende Kdrama.

'Vijfentwintig, Eenentwintig' (tvN)

Nam Joo Hyuk en Kim Tae Ri(Foto: Nieuws1)
Nam Joo Hyuk en Kim Tae Ri hebben bevestigd dat ze het romantische drama 'Twenty Five Twenty One' van tvN gaan leiden

tvN zal een interessante samenwerking hebben met Nam Joo Hyuk en Kim Tae Ri in de binnenkort te verschijnen rom-com 'Twenty-Five, Twenty-One'.

De actrice zal transformeren als Na Hee Do, de professionele schermer van het nationale team, terwijl de 'Start-Up'-acteur verslaggever Baek Yi Jin zal spelen, die opgroeide in een rijke familie maar financiële problemen kende.

Beide hoofdpersonen ervaren de financiële crisis van het IMF, die hun leven op zijn beurt 360 maakte.

WJSN's Bona, Lee Joo Myung en Choi Hyun Wook zullen ook verschijnen in 'Twenty-Five, Twenty-One'.

VOOR HET GEVAL U MIST:Kim Tae Ri straalt jeugdige charme uit in het nieuwste nummer van Elle Korea + praat over haar comeback Kdrama met Nam Joo Hyuk

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geca Wills heeft dit geschreven