JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard(Foto: instagram)
JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard

De kijkers hebben zeker al een tijdje geanticipeerd op dit drama, en voor degenen die de première al hebben gezien, we zijn er zeker van dat je het ermee eens zult zijn dat het het wachten waard was!

'Run On' is zo'n heerlijk drama om naar te kijken en dit is waarom:

Het drama is een liefdesverhaal tussen twee personages, Ki Seon Gyeom (Im Si Wan) en Oh Mi Joo (Shin Se Kyung).Ki Seon Gyeom is een voormalige populaire atleet van het nationale team en vanwege een zaak waarbij hij betrokken was, trok hij zich terug uit de sport. Daarna begon hij zijn carrière als sportmakelaar weer op te bouwen. Daarna kruist hij het pad met Oh Mi Joo, een ondertitelvertaler voor films. Ze was blij om haar naam als vertaler te zien tijdens de aftiteling van de film. Toen ze hem ontmoette, kreeg ze het gevoel dat ze voorbestemd waren om elkaar te ontmoeten.

Een ander personage in het drama is Seo Dan A (Soo-young), de CEO van een sportbureau en het enige kind van de man die de Seomyung Group leidt. Haar rechten als erfgenaam worden haar ontnomen vanwege haar geslacht. Ze wordt dan teruggedrongen op de lijst van potentiële opvolgers van de Seomyung Group. Hierna besloot ze fel te leven en terug te nemen wat van haar was. Ondertussen verschijnt Lee Young Hwa (Kang Tae Oh) plotseling in het leven van Seo Dan A. Hij is een student met als hoofdvak kunst. Hij houdt van films kijken en croquis tekenen.JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard(Foto: instagram)
JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard

Laten we beginnen met de eerste aflevering van 'Run On' terwijl de twee hoofdpersonages zich voorbereiden op het Annam International Film Festival. Mi Joo rent haastig door de menigte om de beroemde mensen te zien die aanwezig zijn op het evenement, waaronder Ji Woo en de beroemde atleet Seon Gyeom.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door JTBC drama officiële Instagram (@jtbcdrama)

Vooruit, het lijkt erop dat 'Run On' goed begint! De karakters van het drama zijn uitstekend, en er is zeker een intrigerende kant tussen de hoofdpersonages die we tot nu toe hebben gezien. Beide hoofdpersonages, Seon-Gyeom en Mi-Joo, toonden een geweldige chemie met elkaar, vooral met hun scène op het politiebureau. We kunnen nu al zien dat de personages voor elkaar gemaakt zijn, en we zullen ze in de loop van de tijd zeker zien vorderen.

Hoewel er ontmoetingen waren die een beetje cliché en cheesy zijn, voelt het alsof we het een miljoen keer hebben gezien, maar op de een of andere manier neemt het niets weg van dit kleurrijke drama.

JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard(Foto: instagram)
JTBC Drama 'Run On' is net in première gegaan en het was het wachten waard

We vinden het geweldig hoe Im Si Wan aandacht besteedde aan de kleine details van zijn karakter en het opviel. Zijn acteerwerk was heel natuurlijk en komt niet pretentieus of moeilijk over. Nou, één ding is zeker, de acteur kiest altijd interessante personages!

Shin Se Kyung aan de andere kant is de hoofdrolspeelster die voor de zoveelste keer speelt, een arm, goedhartig meisje dat een grote droom voor zichzelf heeft. Haar rol lijkt op de een of andere manier op degene die ze eerder heeft gespeeld, maar dit is slechts de première, je zult nooit de wendingen kennen naarmate het verhaal vordert.

Nou, tot nu toe is 'Run On' zeker een boeiende en plezierige serie om naar te kijken. Kijk elke woensdag en donderdag om 21:00 KST op Netflix.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door: Liza Parker