Lid Lee Junho werd om 14.00 uur verrast op de eerste dag van zijn solo-fanbijeenkomst, 'Junho The Moment', toen Song Joong Ki op het podium verscheen als zijn speciale gast.

Lees verder voor meer informatie.

Lee Junho en Song Joong Ki pronken met vriendschap op 'Junho The Moment' Fan Meeting

Lee Junho kreeg overweldigende liefde en steun van fans na zijn recordbrekende historisch-romantische drama 'The Red Sleeve Cuff'.‘Junho The Moment’: Lee Junho vuurt het podium op terwijl hij zijn dualiteit als idool-acteur laat zien(Foto: de officiële Instagram van 14:00 uur)

Dagen nadat het drama was afgelopen, maakten Lee Junho en JYP Entertainment een verrassende aankondiging dat het lid van 14.00 uur in januari zijn allereerste tweedaagse solo-fanbijeenkomst zal houden. De tickets waren ook gemakkelijk een week voor het genoemde evenement uitverkocht.

Op het evenement waren fans enthousiast om de idool-acteur na lange tijd te zien. Terwijl hij een leuke tijd had om met zijn fans te praten, brulde iedereen van verbazing, zelfs Junho zelf, toen Song Joong Ki het podium betrad. 'The Red Sleeve Cuff'-acteur was sprakeloos toen hij zijn vriend als speciale gast zag bij een heel bijzonder evenement in zijn carrière.

Lee Junho en Song Joong Ki(Foto: Song Joong Ki Instagram-verhaal)
Lee Junho en Song Joong Ki bij 'Junho The Moment'

Het gebeurde op de eerste dag van Junho's solo-fanbijeenkomst op 22 januari, gehouden in de MasterCard-hal van Blue Square in Seoul.

De twee hadden een kort maar zinvol gesprek met de fans. Ze deelden enkele van hun dierbare momenten samen en vertelden dat ze in 2009 vrienden werden toen ze in de KBS-variété 'Let's Go Dream Team' verschenen.

Sindsdien hadden de twee bekroonde acteurs een ingehouden maar sterke vriendschap waarvan niet veel mensen weten.

Bovendien, toen 'The Good Manager'-acteur in oktober 2021 nog bezig was met het filmen van zijn drama 'The Red Sleeve Cuff', deelde hij een foto van een koffietruck die hij ontving van Song Joong Ki.

Het zien van Song Joong Ki en Lee Junho samen op het podium maakte de harten van de fans warm.

Song Joong Ki en Lee Junho schenken fans hun selfies

Na hun interactie op het podium maakten Song Joong Ki en Lee Junho selfies met de telefoon van een fan. Op dezelfde dag van het evenement deelde de 'Vincenzo'-acteur de foto's op zijn Instagram-stories. Aangezien hij geen kopie van de originele foto's heeft, bedankte Song Joong Ki de fan die de foto's had geüpload.

Misschien vind je het ook leuk: Dit is waarom 'The Red Sleeve Cuff'-acteur zichzelf voorstelde als '2PM's Junho' tijdens de MBC Drama Awards 2021

Ondertussen heeft Lee Junho zijn tweedaagse fanmeeting succesvol afgesloten met veel complimenten en fijne herinneringen met zijn fans. Hij toonde zijn veelzijdigheid op het podium terwijl hij enkele van zijn nummers en om 14:00 uur live ten gehore bracht.

14.00 uur Lee Junho(Foto: 14:00 Facebook) Lee Junho

Ondertussen keert Song Joong Ki terug op het kleine scherm met JTBC's wraakfantasiedrama 'The Youngest Son of Chaebol Family'. Hij filmt momenteel de serie en zal naar verwachting in 2022 in première gaan.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:'Junho The Moment': Lee Junho vuurt het podium op terwijl hij zijn dualiteit als idool-acteur laat zien

Wat kun je zeggen over de vriendschap van Lee Junho en Song Joong Ki? Deel je mening met ons in de comments!

Houd je tabbladen open op Kiltandkeeley voor meer Koreaans drama en updates van beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Shai Collins schreef dit.