We zoeken meestal series of films om te kijken om de tijd te doden, zeker in deze periode dat we vaak thuis zitten. We hebben nu de luxe van tijd in onze handen om niet alleen de shows in te halen waarvan we een bladwijzer hebben gemaakt en de nieuw uitgebrachte shows!

Als je op zoek bent naar verborgen schatten in de K-dramawereld, zijn hier enkele aanbevelingen waaruit je kunt kiezen.

Het eerste K-drama om naar te kijken is 'Come and Hug Me', geregisseerd door Choi Joon-bae. Hij regisseerde ook de serie 'The King's Daughter, Soo Baek-Hyang' en ook 'The Sons'.Verwacht dat deze serie zo cliché is als het lijkt, maar dat is het zeker niet. Beide hoofdrolspelers, Chae Do Jin, die speelde als Jang Ki Yong, en Han Jae Yi, die speelde als Jin Ki Joo, waren geliefden op de middelbare school, maar er gebeurde iets traumatisch dat leidde tot hun scheiding. De vader van de mannelijke hoofdrolspeler is een seriemoordenaar en heeft geleid tot de moord op de hele familie van Jae Yi.

Naarmate de tijd verstrijkt, worden ze herenigd en de vader van Do Jin wordt vrijgelaten uit de gevangenis en wil doorgaan met zijn werk en uiteindelijk Jae Yi vermoorden. Deze serie brengt niet alleen vlinders in onze buik, maar het geeft ons ook de spanning vanwege de anticipatie die het biedt.

De tweede is 'Gewoon tussen geliefden'. Dit K-drama is herkenbaar voor aspirant-atleten die er alles aan deden om succesvol te zijn, maar toch werden ze geconfronteerd met een tragedie die hun lot voor altijd veranderde.

Lee Gang Do (Junho) streeft ernaar om profvoetballer te worden, maar zijn dromen werden verpletterd door een ongeluk. Hierdoor vindt hij manieren om door het dagelijkse leven te komen en neemt hij rare baantjes aan.

Ha Moon So (Won Jin Ah) heeft ook te maken gehad met de hardheid van het leven. De twee vormden toen een band die hun relatie sterker maakt. Hun relatie lijkt eenvoudig maar zeer complex. Door wat er in hun verleden is gebeurd, hebben ze vrede met elkaar gevonden.

Het is een K-drama dat het bekijken waard is, omdat het de groei van een persoon laat zien zodra hij / zij iemand vindt die hen beiden ten goede laat groeien. We kunnen de lessen die in dit K-drama worden gegeven in ons dagelijks leven impliceren dat we altijd moeten vechten en de betere persoon moeten worden die we gisteren waren.

En tot slot is '1% van iets'. Deze serie is er een van die soorten waarbij het erg voorspelbaar is, maar de verbinding van beide leads maakt de serie zinvol.

Lee Jae In (Ha Seok Jin) had noodgedwongen een relatie met Kim Da Hyun (Jun So Min). Beide leads zijn elkaars tegenpolen en uiteindelijk kwamen ze overeen dat ze een contract voor hun relatie hadden.

Ze doen meestal dingen die normale stellen doen. Ze maken veel ruzie, maar uiteindelijk redden ze de eindjes aan hun relatie. Maar we weten allemaal dat er soms een einde komt aan goede dingen als hun contract afloopt. Je kunt zien en voelen hoe zwaar en hartverscheurend het is en het heel goed in beeld gebracht.