Door het jarenlang kijken naar K-drama's waren er ook verschillende concepten die meer dan twee keer zijn nagemaakt, maar stills geven een nieuwe sfeer aan het publiek.

Evolutie van de negenstaartvos in Koreaanse drama's

Koreaanse drama's staan ​​bekend om hun brede scala aan genres, het kan romantiek, komedie, actie, drama, familie, vriendschap of zelfs fantasie zijn. Het Koreaanse entertainment heeft niet alleen in eigen land maar ook in het buitenland een interactieve gemeenschap opgebouwd.

Een van de meest bekeken genres is romantiek-fantasie waarin de hoofdpersonages bovennatuurlijk zijn en de andere mens. Het verhaal van de Negenstaartvos of Gumiho werd in het verleden afgeschilderd als de ontmoedigende vijand van de mensheid.Lee Dong Wook(Foto: Instagram van Lee Dong Wook)

De plot van het verhaal beschreef altijd de Gumiho met een witte negenstaart en gebruikt zijn scherpe tanden en nagels om mensen aan te vallen. Het houdt ook in dat een Gumiho iemands lever eet. Het genoemde wezen ziet er op de een of andere manier angstaanjagend uit, maar naarmate de creativiteit van de schrijvers evolueerde, werden nieuwe gezichten van Gumiho aan de kijkers voorgesteld. Hun beelden werden vriendelijk en ze leefden met mensen onder één dak.

Laten we ons de acteurs herinneren die door de jaren heen indrukwekkend acteerden in het uitbeelden van de rol van een Gumiho.

Shin Min Ah in 'Mijn vriendin is een Gumiho'

Een nieuw genre geven in 2010 is een fantasy-romanserie Mijn vriendin is een gumiho, waarin de mooie actrice Shin Min Ah de rol van de Gumiho speelde.

Met haar natuurlijke schoonheid en talent waren kijkers verslaafd aan het drama omdat het een volledig pakket voor hen was. Het toevoegen van acteur Lee Seung Gi maakt het verhaal interessanter. Het draait om de liefde tussen een gelukkige student Cha Dae Woong (Lee Seung Gi), en een negenstaartige vos die ervan droomt een mens te worden, Gu Mi Ho (Shin Min Ah).

Shin Min Ah speelde zelfverzekerd de rol van een Gumiho, met haar sprankelende en mooie persoonlijkheid veroverde ze in een oogwenk de harten van de kijkers.

Misschien vind je dit ook leuk: 'My Roommate is a Gumiho' Stars Hyeri en Jang Ki Yong zijn de meest buzzwaardige K-drama-acteurs

Lee Dong Wook in 'Tale of the Nine-Tailed'

Een knap gezicht hebben kan bedrieglijk zijn, tvN maakte een remake over het verhaal van Gumiho, en om iets nieuws aan de plot toe te voegen, gebruikten ze een mannelijk personage om de rol van Gumiho te spelen.

De Koreaanse hartenbreker Lee Dong Wook speelde de rol van Lee Yeon, en na het uitzenden van een paar afleveringen van de serie waren fans er al in geïnteresseerd alsof ze in een val liepen en constant naar de wekelijkse uitzending van de show keken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 이동욱 (Official_Instagram) (@leedongwook_official)

Afgezien van zijn perfecte visuele, bewees Lee Dong Wook opnieuw zijn talent in acteren door verschillende emoties te tonen door middel van Lee Yeon's karakter. Plus, Kim Beom, die speelde als de broer van Lee Dong Wook, voegt ook opwinding toe aan het verhaal.

Jang Ki Yong in 'Mijn kamergenoot is een Gumiho'

Als nieuwste editie van het dramaconcept, de doorlopende serie Mijn kamergenoot is een Gumiho trekt momenteel veel kijkers en werd zelfs het gesprek van de dag. Deze keer is er een nieuw gezicht van een Gumiho geïntroduceerd, rijzende acteur Jang Ki Yong speelt het personage Shin Woo Yeo, een 999-jarige Gumiho.

Mijn kamergenoot is een Gumiho Aflevering 7(Foto: tvN's officiële Instagram)

Jang Ki Yong's warme en zorgzame vertolking als Gumiho maakt hem anders dan de vorige. Zeker nu hij gevoelens begon te krijgen voor zijn huisgenoot Lee Dam (Hyeri).

Jang Ki Yong geeft voortdurend nieuwe smaken in Shin Woo Yeo's personage als een Gumiho, en zelfs de kijkers werden vermaakt door zijn acteerwerk, net als bij zijn partner op het scherm, Hyeri.

Voor het geval je het gemist hebt: 'My Roommate is a Gumiho' Aflevering 8: Hyeri en Jang Ki Yong ervaren eerste liefdesverdriet

Welke van deze remakes is jouw favoriet? Deel het met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.