Park Shin Hye pronkt met haar veelzijdigheid in de nieuwste toevoegingen aan VIKI's herfst/winter 2015 lijn. De actrice, die onlangs haar terugkeer naar Chung-Ang University aankondigde, waar ze haar opleiding Theater en Film zal afronden.

In haar VIKI-campagne combineert de 'Pinocchio'-ster een casual kantoorstijl met all-over geruite broeken en trendy blazers die geschikt zouden zijn om te mengen op welkomstfeestjes van de universiteit of rush-activiteiten van studentenverenigingen.Lee Min Ho omarmde casual elegantie in top-tot-teen mode van TNGT.

Het spaakmodel voor het trendy business casual label werd tijdens zijn recente fanmeeting gestyled in drie stukken van TNGT. Hij combineerde een bouclé-trui met jurk-capri's en sneakers, waardoor hij een look creëerde die gemakkelijk kon overgaan van een klaslokaal naar naschoolse activiteiten.

TNGT benadrukte de combinatie op hun Facebook , een overzicht van zijn stijl voor het publiek dat deze unieke look wilde omarmen.

Lee Jong Suk neemt de look aan die hij karakteriseerde als het onverschrokken verslag Choi Dal Po in 'Pinocchio', in een passende look voor F/W MVIO . Hij combineert een stijlvolle rugzak met het MVIO-pak, waarbij hij fantasievol het beeld van een ouderejaarsstudent of professor aanneemt.

Kim So Hyun omarmt volwassen herfstmode in haar nieuwste foto voor Hazy's accessoires. Ze geeft een jeugdige geest aan de Brits-geïnspireerde portemonnees en clutches, terwijl ze de partner is van haar 'Who Are You: School 2015' co-ster, Yook Sungjae.

Het paar op het scherm is een schattig paar in de advertenties en lijkt gemakkelijk op de meest trendy studenten op de campus.

-------

Over de schrijver: Adrienne Stanley is een bijdragende redacteur voor Kiltandkeeley. Ze is ook een bijdragende schrijver voor KpopStarz, MTV Iggy, Viki en CJ Entertainment's KCON-blog. Haar passies omvatten een liefde voor K-pop en Aziatisch drama. Als ze niet aan het schrijven is, hangt ze rond op Twitter (@retrogirladdy).