Kakao is een van de meest bezochte sites in Korea en Japan. Kakao Talk is ontwikkeld en wordt beheerd door het bedrijf Kakao - Kakao Corporation.Het biedt diensten, zoals berichtenuitwisseling, en heeft zijn bereik vergroot door informatie te delen met gebruikers. Het heeft nu onder andere foto's, gratis spraak- en videogesprekken.

Volgens statistieken is bekend dat meer dan 97% van de smartphonegebruikers in Korea actieve gebruikers zijn, zoals te zien is op hun website. Naar verluidt zijn tot nu toe meer dan 41 miljoen actieve gebruikers, waardoor adverteren op Kakao-platforms waardevol en effectief is.

Kakao is klaar om het te openen(Foto: Kakaio M)

Kakao M kondigde eind vorig jaar 2019 aan dat het bedrijf klaar is om de filmindustrie te betreden door meerderheidsbelangen te verwerven in lokale productiehuizen zoals Moonlight Film en Sanai Pictures. Het bedrijf exploiteert ook het Daum-webportaal, streamingplatforms voor tv, muziek en webtoons.Kakao M adviseert zijn consumenten graag nieuwere dingen te verwachten, aangezien zij haar zakelijke horizon zullen uitbreiden naar filmproductie van het maken van tv-drama's en digitale korte series. Kakao M Corporation is de entertainmentdivisie die de Zuid-Koreaanse technologiegigant Kakao Corporation beheert.

Het bedrijf, met zijn acquisities op het gebied van talentmanagement, waaronder BH Entertainment (niet Big Hit), dat Lee Byung Hun en Kim Go Eun behandelt en samenwerkt, en Management Soop, dat acteur Gong Yoo leidt, kijkt uit naar het maken van nieuwe films en drama's.

Ze zullen binnenkort de volgende lijst op hun nieuwste platform vrijgeven met acteurs en plots van de webtoon-platforms.

Bekijk de lijst hieronder!

AMANZA

Kakao is klaar om het te openen(Foto: Amanza | Kim Ji Soo)

Dit is een verhaal over een 26-jarige man met kanker en begint zich terug te trekken in zijn verbeelding op zoek naar wonderen. Met acteurs Ji Soo en Le Seol, en zal beschikbaar zijn in het laatste kwartaal van 2020.

Myeoneuragi

Kakao is klaar om het te openen(Foto: Myeoneuragi | Park Ha Sun)

Hoewel het geen Engelse titel heeft, is het een feministisch drama over ontberingen en vastberadenheid waarmee vrouwen in het leven en in de gemeenschap worden geconfronteerd. Het sterren Park Ha Sun.

Liefdesrevolutie

Kakao is klaar om het te openen(Foto: Liefdesrevolutie)

Een verhaal over jonge tieners die liefde, vriendschap en het leven van een middelbare scholier doormaken. In dit drama spelen Park Ji Hoon, Lee Ruby en Kim Young Hoon de hoofdrol. De cast heeft hun scriptlezen en filmen al voltooid, klaar voor het drama dat binnenkort wordt uitgebracht.

Een liefde zo mooi

Kakao is klaar om zijn drama-streamingplatforms + de lijst met drama's te openen(Foto: Chinees drama 'A Love So Beautiful)'

In de langverwachte Koreaanse remake van het Chinese drama 'A Love So Beautiful' spelen voormalig X1's Kim Yohan, actrice So Ju Yeon en Yeo Hoe Hyun. Het is het verhaal van drie middelbare scholieren en de herinneringen aan het opgroeien als tiener.

Niet gewend aan dertig

Kakao is klaar om zijn drama-streamingplatforms + de lijst met drama's te openen(Foto: CNBLUE's Kang Minhyuk (links) en Jung In Sun (rechts))

Na zijn recente ontslag uit het leger, is Kang Minhyuk van CNBLUE terug op het scherm met nieuw webdrama met zijn hoofdrolspeelster Jung In Sun. De details van het drama zijn nog niet bekend.

De manier van liefde voor het stadspaar

Kakao is klaar om zijn drama-streamingplatforms + de lijst met drama's te openen(Foto: Ji Chang Wook (links) en Kim Ji Won (rechts))

Met in de hoofdrol Ji Chang Wook en Kim Ji Won , zal dit nieuwe visuele koppel ons vereren met een drama van 12 afleveringen, die elk 25 minuten duren. Ze beginnen met filmen in oktober en gaan in première via Kakao TV. De producer-regisseur van dit aankomende drama is Park Shin Woo, de huidige PD van 'It's Okay To Not Be Okay.' Het gaat over het leven en de liefde in de grote stad.