Veelbelovende ster Kang Hoon wordt geprezen voor zijn optreden in de populaire historische romantiekserie 'The Red Sleeve Cuff', met in de hoofdrol Lee Junho en Lee Se Young.

Scene-Staler Kang Hoon geprezen voor zijn optreden in 'The Red Sleeve Cuff'

'The Red Sleeve Cuff', met Junho en Lee Se Young om 14:00 uur in de hoofdrollen, is momenteel het meest buzzwaardig sinds de première in november.

Kang Hoon wordt geprezen voor zijn acteerwerk in MBC's 'The Red Sleeve Cuff(Foto: Kang Hoon Instagram)

Afgezien van de hoofdrolspelers Lee Junho en Lee Se Young, steelt een van de leden van de dramacast de schijnwerpers, en het is niemand minder dan Kang Hoon, die de rol speelt van Hong Dong Ro, de leraar van de kroonprins (Lee Junho).



In aflevering 10 van 'The Red Sleeve Cuff' maakte Kang Hoon indruk op de kijkers omdat hij zijn lijnen uitdrukte met een breed scala aan emoties. Hij begon met een bescheiden gezicht en vertelde de kroonprins dat zijn mensen in het paleis op hem wachtten.

Toen veranderden zijn toon en emotie abrupt toen Yi San ervoor koos om bij de hofdame te blijven in plaats van zijn mensen onder ogen te zien.

Misschien vind je het ook leuk: 'The Red Sleeve Cuff' Aflevering 9: Lee Se Young beschermt Lee Junho tegen zijn vijanden

De rode mouwmanchet nog steeds(Foto: MBC officiële Instagram)

Zelfs in de vorige afleveringen toonde Kang Hoon al zijn acteerkunsten. Zijn personage bleef acteren met gezag dat de kijkers onderdompelden in zijn koude en soms pretentieuze karakter.

Kang Hoon voegt zijn eigen kleur toe bij het uitbeelden van Hong Dong Ro

Kang Hoon brengt de emoties goed over en bouwt een stabiele band op met zijn co-sterren op het scherm. Hij maakte de rol van Hong Dong Ro nog specialer met zijn eigen sterke punten als acteur.

Er wordt gezegd dat zijn personage diepgang heeft en het vermogen heeft om op een unieke manier contact te maken met de personages. Kang Hoon gebruikt ook perfect een toon die varieert afhankelijk van de emoties die de scène en het script vereisen.

Kang Hoon wordt geprezen voor zijn acteerwerk in MBC's 'The Red Sleeve Cuff(Foto: Kang Hoon Instagram)

Het acteerwerk van Kang Hoon krijgt lovende kritieken van kijkers, aangezien zijn personage een zeer belangrijke rol speelt in het verhaal. TRSC-fans kijken er nu naar uit om meer van Kang Hoon te zien in de komende afleveringen van 'The Red Sleeve Cuff'.

De rode mouwmanchet nog steeds(Foto: MBC Official Instagram) De rode mouwmanchet nog steeds

Kang Hoon begon in 2017 met acteren met 'Office Watch'.

In 2019 speelde hij in 'When the Devil Calls Your Name' en 'Rookie Historian Goo Hae Ryung'. Voordat hij zijn rol in 'The Red Sleeve Cuff' in de wacht sleepte, verscheen de 30-jarige ster in KBS' 'Welcome' en tvN's 'You Are My Spring'.

Vang Kang Hoon elke vrijdag en zaterdag in 'The Red Sleeve Cuff' dat om 21:50 uur (KST) wordt uitgezonden op MBC en Viki.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'The Red Sleeve Cuff' Aflevering 10: Lee Junho lijdt aan twijfel en pijn van de koning en Lee Se Young

Wat vind je van het optreden van Kang Hoon in 'The Red Sleeve Cuff'? Deel uw opmerkingen!

Houd je tabbladen hier bij Kiltandkeeley open voor meer Koreaans drama en updates van beroemdheden.

Shai Collins schreef dit.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.