De Koreaanse hartenbrekers Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul en Jung Hae In staan ​​op het punt de kijkers te ontmoeten met hun spannende projecten. Fans zullen inderdaad geweldige maanden van binge-watching hebben, aangezien deze romantische meesters hun langverwachte comeback maken op primetime en op het grote scherm!

Lee Jong Suk

Nadat hij uit het leger was ontslagen, klopten er meteen projecten op de deur van Lee Jong Suk.

Ten eerste is hij gepland om te schitteren in het juridische drama 'Big Mouse', naast het SNSD-lid en 'Hush'-actrice YoonA.Lee Jong Suk(Foto: A-Man Project Instagram) Lee Jong Suk

Misschien vind je het ook leuk: 'Decibel' met Lee Jong Suk, Kim Rae en Cha Eun Woo dropt eerste foto's + film ontvangt explosieve investering in filmindustrie

Hij heeft ook een aankomende film 'Decibel', samen met de met sterren bezaaide cast Kim Rae Won, Cha Eun Woo, Jung Sang Hoon, Park Byung Eun, Lee Sang Hee en Jo Dal Hwan.

Kijkers moeten de film bekijken, want voor Lee zal Jong Suk de rol van marinekapitein spelen.

‘Decibel’ met Lee Jong Suk, Kim Rae en Cha Eun Woo dropt eerste stills + film ontvangt explosieve investering in filmindustrie(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel'

Kim Seon Ho

Terwijl hij terugkwam van een controverse, is Kim Seon Ho klaar om de harten van zijn fans weer te laten kloppen.

Kim Seon Ho(Foto: Kim Seon Ho Instagram)

Er is bevestigd dat 'Good Boy' de aankomende film 'Sad Tropical' gaat leiden. Het wordt zijn filmdebuut, daarom zijn zijn fans (Seonhohada) enthousiast over zijn optreden op het witte doek.

Ondertussen blijven de tong van Kim Seon Ho in 'Dog Days' en '2 O'Clock Date' vaag. Maar één ding is zeker, de acteur is klaar om zijn carrière voort te zetten dankzij de liefde en steun van zijn trouwe fans.

Kang Ha Neuli

De immer getalenteerde Kang Ha Neul zal opnieuw indruk maken op de kijkers met zijn magnifieke acteerwerk in de aanstaande suspense-mysterieserie 'Insider'.

Hier speelt hij de rol van Kim Yo Han, een gerechtelijke leerling die betrokken raakt bij een onverwachte zaak en hem naar de gevangenis leidt. Het publiek moet anticiperen op het acteerwerk van Kang Ha Neul in dit nieuwe juridische drama.

'Insider' moet in de eerste helft van 2022 in première gaan.

Kang Ha Neuli(Foto: Kang Ha Neul Instagram)

Kang Ha Neul keert ook terug op het witte doek met 'The Pirates 2', naast Han Hyo Joo, Lee Kwang Soo, Kwon Sang Woo, EXO's Sehun, Chae Soo Bin, Kim Sung Oh, Park Ji Hwan en meer.

De film zal de kijkers ontmoeten in februari 2022.

De 'When the Camellia Blooms'-acteur is ook in gesprek om samen te werken met Son Ye Jin en Oscarwinnaar Youn Yuh Jung in het nieuwe drama 'A Tree Dies Standing'.

Jung Hae In

Na het succes van zijn Netflix Kdrama 'D.P.' waar hij de rol van Ahn Jun Ho speelde, zal Jung Hae In zijn charmes laten zien door middel van de nieuwe JTBC-serie 'Snowdrop'. Fans kijken nu al uit naar de rol van Jung Hae In, aangezien hij zal schitteren naast BLACKPINK-lid en 'Arthdal ​​Chronicles'-actrice Jisoo.

BLACKPINK's Jisoo en Jung Hae plagen kijkers met nieuwe 'Sneeuwklokje'-poster' + JTBC onthult de premièredatum van het drama(Foto: JTBC Official Instagram) Sneeuwklokjesposter

'Snowdrop' gaat in première op 18 december en zal naar verwachting de vrijdag-zaterdagslots bezetten. Internationale kijkers kunnen het drama streamen via Disney Plus en JTBC.

Jung Hae In(Foto: Jung Hae op Instagram)

De 'Something in the Rain'-acteur heeft ook een aankomende film 'Blue Happiness', het regiedebuut van de acteur die regisseur werd Lee Je Joon. De première is gepland op 8 december.

Jung Hae In wordt ook het hof gemaakt om te schitteren in het drama 'Connect', dat naar verluidt wordt geregisseerd door de Japanse regisseur Takashi Miike.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: #HAESOO Trends als 'Snowdrop'-hoofdsterren nemen hun eerste foto's samen voor Harper's Bazaar + JTBC dropt nieuwe teaser

Van wie van deze Kdrama-romantiekmeesters ben je enthousiast om naar te kijken? Deel je antwoord met ons in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Shai Collins schreef dit.