Heb jij ook de nieuwe dansrage van Hwang In Yeop geprobeerd?

Hwang In Yeop(Foto: Keyeast officiële Instagram-account)

Het doorlopende romantische komediedrama 'True Beauty' heeft het de eerste zes afleveringen uitstekend gedaan. Afgezien van de geweldige visuals van de cast, heeft de serie aandacht gekregen voor zijn grappige en humoristische scènes.Op 24 en 25 december, voordat het een pauze nam, liet het drama twee zenuwslopende en hilarische afleveringen vallen. En een van de meest bekeken video's op sociale media van vandaag is de iconische dansrage van Hwang In Yeop uit de serie.

Het zou een gewone huiveringwekkende dag worden voor Han Seo Jun (Hwang In Yeop). Hij kwam net onder de douche en deed wat schoonheidsproducten op zijn gezicht. Terwijl hij voor de spiegel stond, bleef hij naar zichzelf kijken. Later plaatste hij een koptelefoon op zijn oren om naar muziek te luisteren, en nadat hij de muziek harder had gezet, ging hij zijn kamer uit en begon te dansen. Het nummer was 'Okey dokey' van Song Minho ft. Zico.Han Seo Jun gaat helemaal op in het lied, dus hij danst zelfverzekerd. Hij ging toen naar hun keuken om wat water te pakken, terwijl hij nog steeds van de muziek genoot. Als de grappige persoon die hij is, goot hij water op zijn hoofd en begon weer te dansen. Hij wist echter niet dat zijn klasgenoot Lim Ju Gyeong in hun huis was, samen met zijn jongere zus die een make-up tutorial deed.

Op het moment dat Han Seo Jun zich omdraaide, was hij verrast Ju Gyeong voor zich te zien. Toen stopte hij plotseling met dansen, omdat ze allebei geschokt waren om elkaar te zien. Ondertussen zei zijn zus dat hij wat kleren aan moest trekken, ook al was hij net thuis, aangezien hij alleen een blauwe badjas aan had en een short met luipaardprint. Om zijn verlegenheid te verbergen, bleef hij dansen terwijl hij naar zijn kamer liep en toen hij binnenkwam, barstte hij al zijn emoties los en begon te schreeuwen.

Dit trok veel belangstelling van het publiek dat kijkers zelfs het productieteam vroegen om de video achter de schermen van de iconische dansbewegingen van de acteur vrij te geven. Gelukkig is het de perfecte tijd om cadeaus te vragen, en voordat de feestdagen voorbij zijn, heeft tvN de langverwachte beelden van achter de schermen uitgebracht van de dansrage van Han Seo Jun.

In de video is te zien hoe Hwang In Yeop aan het trainen is voordat de scène begint. De regisseur is ook bezig hem te instrueren wat hij moet doen, en het lijkt alsof de andere medewerkers van het moment genieten, want ze zijn te zien en te horen op de achtergrond die lacht op de set.

True Beauty BTS-video's(Foto: screenshot van het officiële YouTube-kanaal van tvN)

Na enkele opnames ging Han Seo Jun naar de achterkant van de camera om zijn optreden te bekijken en de acteur zag er blij en tevreden uit met de resultaten. Hij begon ook het team te bedanken voor hun harde werk.

True Beauty BTS-video's(Foto: screenshot van het officiële YouTube-kanaal van tvN)

Als je meer wilt zien van de video achter de schermen van de charmante dans van Hwang In Yeop, kun je die bekijken hier !

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.