Lee Min Ho en Kim Go Eun tilden liefde en lot naar een ander niveau. Hun kusscènes veroveren de internetwereld stormenderhand en hun chemie gaat verder dan verwacht.

BEKIJK: Lee Min Ho(Foto: Twitter, Instagram)
BEKIJK: Lee Min Ho's - All I Want Is Your Kiss - Kim Go Eun in 'The King: Eternal Monarch' Behind-The-Scenes

Ben je het ermee eens dat Lee Min Ho inderdaad goed is in kusscènes? Toen King Gon in aflevering 12 Jung Tae Eul in haar nek kuste, schoten de kijkcijfers omhoog. De scène is viraal gegaan en netizens kunnen er nog steeds niet overheen komen.

Het lijkt er echter op dat de twee meer op hun gemak werden, plezier hadden en tijdens de hele scène contact maakten na een aantal knuffels die ze op het scherm deelden.Waarom herbeleven we de momenten niet en bekijken we deze kusscènes? Laat ons weten wat je denkt!

Bewijs het met een kus

Genomen in aflevering 5, waar Jung Tae-Eul (Kim Go Eun) voor het eerst aankwam in het koninkrijk Korea. Lady Ok-Nam laat haar slapen in een van de verste uiteinden van de paleiskamers, maar King Gon (Lee Min Ho) vindt zijn weg door de kamer binnen te komen via het terras om bij haar te zijn. Ze plaagde haar als hij iets wist over daten - nou, hij liet haar zien wat hij kreeg door een kus!

Wet van het kussen

Genomen in aflevering 9, uitte King Gon zijn gevoelens over het verlaten van Jung Tae Eul in haar wereld. Hij wilde haar meenemen naar zijn koninkrijk, maar ze weigert. Ze geeft om haar vader, vrienden en het leven dat ze heeft.

Koning Gon:

Ik denk dat ik je zo ga missen

Kun je niet met me mee?

Kun je niet bij mij wonen? In mijn wereld?

Een droevige kus

Genomen in aflevering 10, reist King Gon zelfs in de moeilijkste tijd om Jung Tae Eul te vertellen dat hij van haar houdt. Hij gaf haar een blauwe delphiniumbloem, die symbool staat voor waardigheid, gratie en herinnering. Hij kuste Jung Tae Eul en verdween.

Kim Go Eun werd emotioneel in dit deel, waar ze bleef huilen terwijl ze naar haar scène op de monitor keek.

De nek kus

Jung Tae Eul, genomen in aflevering 12, rust uit in de kamer van de meester. Het brandende litteken bezorgt King Gon pijn, waar Jung Tae Eul zich zorgen over maakt als zij dat ook heeft. Koning Gon plaagde haar dat ze onthoofd zou worden, en Jung Tae Eul bood haar haar nek aan. Ze was niet alleen verrast, maar alle kijkers en de online wereld waren in de wolken. Fans zouden commentaar geven, 'de nekkus overtreft alle kussenscènes' en ze hebben niet gelogen!

De beloofde kus

Genomen in aflevering 16, reisde King Gon ver en opende alle deuren in het universum om Jung Tae Eul te vinden. Hij probeerde de vrouw van wie hij houdt te vinden, zelfs met de onzekerheid dat ze zich hem zal herinneren. Het is gewoon ontroerend en heeft ons van onze voeten geveegd, toen hij zag dat Zijne Majesteit de kansen tartte om bij zijn geliefde te zijn.

Een kus van liefde en lot

Gemaakt in aflevering 16, bracht King Gon Jung Tae Eul naar de beveiligingskamer om alle opgenomen video's te controleren en te verwijderen. Ze zagen de zoete momenten van Jo Yeong (Woo Do Hwan) en Seung Ah (Kim Yong Ji). King Gon raakte er steeds meer van overtuigd dat die van hen dramatisch en vol liefde zijn.