Zelfs de fenomenale zanger en rapper Psy kan zijn bewondering voor de 'Vincenzo'-acteur Song Joong Ki niet verbergen!

Song Joong Ki, Heize(Foto: P Nation Instagram)

Koreaanse superster Psy bracht een verrassingsbezoek op de set van Heize's muziekvideo 'Happen'

In een onlangs onthulde behind-the-scenes video van Heize's muziekvideo 'Happen' bracht maker en bekende Koreaanse popartiest Psy een verrassingsbezoek aan de filmlocatie.

Afgezien van het componeren, regisseren en produceren van verschillende werken, is Psy erg hands-on als het gaat om zijn kunstenaar en hun projecten.Hij ziet de opgenomen video van het nummer in de gaten houden en deed zelfs enkele suggesties om het leuker en boeiender te maken wanneer de kijkers het eindelijk bekijken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door PSY (@42psy42)


Toen de acteurs en crew pauze hadden, ging Psy naar de 'Vincenzo'-ster Song Joong Ki en maakte een praatje. Op het moment dat hij de Koreaanse hartenbreker zag, kon Psy zijn amusement niet verbergen voor het knappe gezicht van Song Joong Ki.

Song Joong Ki fascineerde Psy met zijn prachtige, kleine gezicht

De 43-jarige singer-songwriter maakte de sfeer levendiger toen hij dichter bij Song Joong Ki kwam en zijn gezicht met hem begon te vergelijken.

Hij vroeg, 'Waarom is je gezicht zo klein?'

Als reactie antwoordde de 35-jarige acteur nederig: 'Nee, dat komt omdat ik ben afgevallen tijdens het filmen van 'Vincenzo'.'

Psy gaf het op en zei dat, hoewel hij zijn gezicht vergeleek met de knappe acteur, Song Joong Ki er nog steeds prachtig uitzag.

LEES OOK: Heize dropt 'Happen'-muziekvideo en onthult hoe het is om te werken met 'VIncenzo'-ster, nummer Joong-KI

Aan de andere kant kan zangeres en componiste Heize haar lach niet verbergen om wat haar baas deed. Zelfs de crew was verheugd om de hilarische interactie tussen Psy en Song Joong Ki te zien.

De A-List-acteur zag er tijdens de opnames comfortabel uit, en toen ze de productie inpakten, bedankte Song Joong Ki Psy en Heize voor het feit dat ze hem hadden.

Voor het geval je het gemist hebt, hier is Heize's officiële videoclip voor 'Happen' met in de hoofdrol Song Joong Ki!

Nadat hij zijn eerste drama in 2021 had afgesloten, bleef het schema van Song Joong Ki dik - van het hervatten van de opnames voor Bogota, het ontmoeten van zijn fans via een virtuele fanbijeenkomst en tijdschriftafbeeldingen en interviews. Hij haalde de omslag en pagina's van het nummer van juni 2021 van GQ Korea, waarin hij een verscheidenheid aan looks liet zien die perfect zijn voor de hete zomer.

Song Joong Ki(Foto: HiStory Entertainment officiële Instagram)

Ondertussen zouden de 57e Baeksang Arts Awards Beste Acteur Genomineerde de hoofdrol spelen in een nieuw drama.

Zijn recordbrekende sci-fi film 'Space Sweepers' staat ook ter discussie voor een vervolg.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Song Joong Ki Daring in nieuw beeld met GQ Korea + History D&C dropt speciaal interview

Heb je de nieuwe videoclip van Heize met Song Joong Ki in de hoofdrol gezien? Wat kun je erover zeggen? Vergeet niet om uw mening met ons te delen in de comments!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.