Kim Go Eun verbaasde haar miljoenen fans opnieuw met haar verbluffende beelden terwijl ze Dazed Korea sierde.

Ver van haar gebruikelijke shoots, laat de 30-jarige schoonheid een andere kant van zichzelf zien, en verrast haar fans met haar kijk op de chique rock and roll Queen-look.

Kim Go Eun versierde Dazed Korea's nummer van december 2021

De Hallyu-ster droeg top-tot-teen stukken uit de CHANEL Cruise 2021/2022-collectie, waarmee ze de punkkoningin-vibes verhoogde terwijl ze elke outfit versloeg.Er uitzien als een echte koningin pronkt met haar prachtige gelaatstrekken in een zwart-witfoto terwijl ze felle poses aanneemt.

Op het officiële Twitter-account van Dazed Korea werd in de publicatie de nadruk gelegd op de 'buitengewone' schoonheid van de 'Goblin'-sterren.

Kim Go Eun voor Dazed Korea(Foto: Kim Go Eun officiële Instagram) Yumi(Foto: Kim Go Eun officiële Instagram) (Foto: Kim Go Eun officiële Instagram) (Foto: Kim Go Eun officiële Instagram) (Foto: Kim Go Eun officiële Instagram)

'VOORDAT, ONGEDAAN BLIJVEN. Het verhaal is tot een einde gekomen en de tijd is verstreken, maar niemand heeft het einde gevonden. Zoals actrice Kim Go-eun, die niet buitengewoon is. Zoals het inzicht van de onsterfelijke Chanel', luidt het bijschrift.

De Zuid-Koreaanse A-lister is een van de wereldwijde ambassadeurs van het Franse luxe modehuis naast model Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis, Liu Wen, Ali MacGraw en catwalk-royalty Claudia Schiffer en Naomi Campbell.

Ter herinnering: ze werd officieel de muze van het merk in 2019, en sindsdien heeft ze haar werkrelatie met het modehuis behouden en verscheen ze in sommige campagnes van Chanel.

Interessant is dat Kim Go Eun ooit sprak over de voordelen van werken met het Franse luxehuis en onthulde dat het merk haar cadeaus stuurt tijdens speciale gelegenheden.

'Ik krijg geen korting', zei ze in een aflevering van tvN's 'Yoo Quiz On The Block', en voegde eraan toe: 'Ze wisselen een deel van het loon om in zoiets als vouchers. Ze sturen me cadeautjes op mijn verjaardag. Ze stuurden me ooit oorbellen en onlangs kreeg ik een ring.'

Kim Go Eun's 'Yumi's Cells' seizoen 2

(Foto: TVING officiële Instagram)

De 30-jarige actrice maakte onlangs furore toen ze kopte in de populaire webtoon die Kdrama 'Yumi's Cells' werd.

Kim Go Eun nam de titulaire rol op zich van Kim Yumi, een gewoon kantoormeisje dat een buitengewoon leven leidt met behulp van haar schattige cellen.

De tvN Friday- en Saturday-serie vermaakt de kijkers met een mix van 3D- en live-action-elementen.

Interessant is dat anderen het vergeleken met de Disney-film 'Inside Out', maar 'Yumi's Cells' illustreert hier zeker een andere kijk op.

Afgezien van de 'Tune in for Love'-ster, omvatten de castleden van 'Yumi's Cells' Ahn Bo Hyun als Yumi's vriend Goo Woong naast Park Ji Hyun, Lee Yu Bi, GOT7's Jinyoung, met de speciale deelname van SHINee's Minho en Lee Sang Yi van 'Thuisplaats Cha-Cha-Cha.'

VOOR HET GEVAL U MIST: 'Yumi's Cells' Seizoen 2: Wat te verwachten in Kim Go Eun's Love Journey?

Kim Go Eun's back-to-back-projecten in 2022

'The King: Eternal Monarch'-ster verwelkomt het komende jaar misschien met een hele reeks projecten onder haar riem.

Naast het aanstaande seizoen 2 van 'Yumi's Cells', bevat het nieuwe drama van Kim Go Eun ook 'Little Women' met Nam Ji Hyun en 'Squid Game'-ster Wi Ha Joon.

Wat films betreft, zal ze te zien zijn in de historische film 'Hero'.

LEES VERDER: 2021 Kdrama Leading Ladies die de definitie van 'Dream Girlfriend'-materiaal zijn

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills