Kim Hye Yoon en Rowoon van SF9, de hoofdrolspelers van het onlangs voltooide drama 'Extraordinary You' van MBC, zullen fans in China verwelkomen!

Een bron van Kim Hye Yoon's bureau Sidus HQ bevestigde het nieuws op 29 november en onthulde: ' Kim Hye Yoon zal op 27 december een fanbijeenkomst bijwonen met zanger en acteur Rowoon in China, met name in Qingdao. We zijn echter nog bezig met het afronden van de details voor de promotionele activiteiten van het drama. '

Extraordinary You ging over Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon), een middelbare scholier die zich realiseerde dat ze deel uitmaakte van een manhwa of Koreaanse strip. Ze werkte vervolgens samen met Ha Roo (Rowoon) om tegen haar lot in te gaan en ware liefde te vinden. De serie kwam tot een einde op 21 november.Er wordt gezegd dat het drama enorm populair is geworden in China, waarbij het publiek debatteert over plotpunten en foto's deelt van Rowoon en Lee Jae Wook, die de twee liefdesbelangen van Kim Hye Yoon speelden, om te laten zien met wie ze wilden eindigen met Eun Dan Oh.

Rowoon, geboren als Kim Seok Woo, is een zanger en acteur uit Zuid-Korea. In 2015 maakte hij zijn debuut in de entertainmentwereld als onderdeel van het pre-beginnende team van FNC Entertainment, 'Neoz Prep' en de daaropvolgende NEOZ-idoolband.

In 2016 deed hij als lid van het team 'NEOZ Dance' mee aan de survival reality-serie 'd.o.b.' door FNC Entertainment. Sindsdien was hij te zien in tal van tv-drama's en realityshows, waaronder 'University 2017' (2017), 'Where Stars Land' en 'Extraordinary You'.