Het nieuwe agentschap van Kim So Hyun is onthuld!(Foto: Kim So Hyun Officiële Instagram (wow_kimsohyun))

Het is bevestigd dat Kim So Hyun zich bij de getalenteerde Koreaanse actrices Jun Ji Hyun en Seo Ji Hye's bureau zal voegen!

Afgelopen vrijdag (15 januari) heeft de actrice vertrek van haar vorige bureau E&T Story Entertainment werd aangekondigd. Ze gaven een officiële verklaring af waarin ze verklaarden dat de actrice het bureau zou verlaten.

De volledige verklaring luidt:'Hallo, dit is E&T Story Entertainment.

Na een lange discussie met actrice Kim So Hyun zijn het bureau en de actrice in onderling overleg overeengekomen dat E&T Entertainment haar beheer van haar activiteiten stopzet.

We respecteren graag de wensen van actrice Kim So Hyun, die sinds 2018 bij ons is, en we zullen haar ook in de toekomst blijven aanmoedigen.

Het bureau wil actrice Kim So Hyun bedanken, die al jaren bij ons is en ons vertrouwt, en we willen ook onze oprechte dank uitspreken aan de fans die hun oneindige liefde voor de actrice hebben getoond. We hopen dat je actrice Kim So Hyun blijft steunen en ook in de toekomst je onveranderlijke liefde en interesse in haar zult tonen.

Dank u.'

In november 2020 bevestigde een bron van Culture Depot dat ze een ontmoeting hadden met Kim So Hyun om te praten over haar mogelijkheid om in de toekomst over te stappen naar het genoemde bureau. Maar toen werd verklaard dat er nog niets beslist was.

Verderop, op 18 januari, onthulde het CultureDepot-bureau eindelijk dat Kim So Hyun een exclusief contract met hen heeft getekend.De actrice zei dat ze erg dankbaar is om dit geweldige nieuws aan het begin van het jaar te delen. Ze vervolgde dat ze hard zal werken om in de toekomst meer verbetering in haar projecten te laten zien.

Kim So Hyun vraagt ​​iedereen om meer steun en anticipatie.

CultureDepot, een dochteronderneming van Studio Dragon, is een productie- en managementbedrijf dat ook de thuisbasis is van getalenteerde acteurs Jun Ji Hyun, Seo Ji Hye, Yoon Ji Min, Yun Ji On en Han Dong Ho.

Het nieuwe agentschap van Kim So Hyun is onthuld!(Foto: Kim So Hyun Officiële Instagram (wow_kimsohyun))

Kim So Hyun werd geboren op 4 juni 1999. De 21-jarige actrice begon haar carrière in de entertainmentindustrie in 2006 als kinderactrice en werd algemeen erkend voor het vertolken van het karakter van een schurk, jonge toekomstige koningin in ' Moon Embracing the Sun' (2012) en de tienerdochter van een moordenaar die in een tragedie verzeild raakt in 'Missing You' (2013).

De actrice werd de 'Nation's Little Sister', 'Queen of Child Actors' genoemd en heeft zichzelf gevestigd als de beste Hallyu-ster. Ze is beroemd in Azië en wordt beschouwd als een van de best betaalde actrices in Zuid-Korea.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Sohyun Kim (@wow_kimsohyun)


Ondertussen lijkt het erop dat dit jaar een druk jaar wordt voor Kim So Hyun. Momenteel bereidt de actrice zich voor op de release vanhaar gloednieuwe historische drama 'River Where the Moon Rises'uitgezonden in februari. Ze maakt zich ook op voor het tweede seizoen van 'Love Alarm', dat gepland staat voor uitzending in de eerste helft van 2021!

Gefeliciteerd, Kim So Hyun, en we wensen je het allerbeste bij een nieuwe start!

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker