Kim Jae Wook, Krystal Jung, Ha Jun, Yoo In Young en meer zullen de zomer versieren met hun zinderende romantiek in de komende romantische comedy-serie 'Crazy Love!' Dit is wat ze denken van hun personages, co-sterren en meer!

Kim Jae Wook, Krystal Jung, meer over nieuw romantisch drama 'Crazy Love'

KBS2's komende kantoor-romcom-serie 'Crazy Love' draait om het chaotische liefdesverhaal van een narcistische CEO met een hoge intelligentie en zijn introverte en terminaal zieke secretaresse.

(Foto: KBS)
Kim Jae Wook en Krystal Jungo

In 'Crazy Love' speelt Kim Jae Wook als Noh Go Jin, Zuid-Korea's beste wiskundeleraar en CEO van het onderwijsbedrijf GOTOP. Krystal Jung speelt de rol van Lee Shin Ah, de stille en terminaal zieke secretaresse van Noh Go Jin.Ha Jun, Yoo In Young, Im Won Hee, Lee Si Eon, Baek Joo Hee, Jung Sung Ho, Kim Ki Nam en meer maken ook deel uit van het nieuwe drama.

(Foto: QIYI)
Krystal Jung en Kim Jae Wook

In het begin van de clip zitten de 'Crazy Love'-sterren verzameld aan de scriptleestafel terwijl de regisseur zichzelf voorstelt en zijn verwachtingen van de filmervaring deelt.

LEES VERDER: Krystal Jung wordt een Bridezilla in haar huwelijk met Kim Jae Wook in 'Crazy Love'

Vervolgens stelt Kim Jae Wook zichzelf voor als Noh Go Jin. Hij voegt eraan toe: 'Noh Go Jin is een ongemanierd personage dat niet om iemand anders geeft. Door de onbekende persoon die hem doodsbedreigingen stuurt, wordt hij wreder.'

(Foto: KBS)
Krystal Jung, Kim Jae Wook, Ha Jun, Lee Si Eon, Yoo In Young, Meer

Tegenover Krystal Jung die de kijkers begroet en zich voorstelt. Ze vertelt kort over haar karakter en zegt: 'Lee Shin Ah is een stille en timide secretaresse van de bazige Noh Go Jin. Ze heeft een terminale ziekte die ze voor iedereen verbergt.'

De knappe en beleefde vice-president van GOTOP Oh Se Gi wordt gespeeld door acteur Ha Jun. Hij stelt zich voor en vergelijkt zijn relatie met Noh Go Jin als een familie.

Hij zegt: 'Noh Go Jin is de vader van GOTOP, Oh Se Gi is de moeder. Oh Se Gi is de 'good cop' tussen de twee, daarom is hij zo geliefd bij hun medewerkers.'

Aan de andere kant speelt Yoo In Young de rol van Noh Go Jin's eerste liefde Baek Soo Young. Net als de CEO is ze zeer intelligent. Ze is ook de CEO van Baek Edu, het rivaliserende onderwijsbedrijf van GOTOP.

'Crazy Love' Cast Gerechten gedachten over samenwerken

Gevraagd naar hun meest oprechte gevoelens over het werken met elkaar, antwoordt Krystal met haar hart en zei: 'Ik voelde me [met iedereen] op mijn gemak omdat ze me helpen mijn lijnen, acteren en hoe ik mijn emoties te uiten, te verbeteren.'

'Het is de eerste keer dat we elkaar allemaal op één plek ontmoeten, en na het lezen van het script kunnen we allemaal gemakkelijk handelen', voegde Krystal eraan toe, 'Jae Wook oppa (oudere broer) leidde me goed, dus ik ben erg dankbaar .'

(Foto: KBS)
Krystal Jung en Kim Jae Wook

Voor Kim Jae Wook bezorgde acteren met Krystal Jung, Ha Jun, Yoo In Young en meer hem vlinders. Hij redeneert: 'Ik werk met veel senior en junior acteurs die ik bewonder, het is echt leuk om ze te zien.'

De nadruk wordt gelegd op de acteerdynamiek van Kim Jae Wook, Krystal Jung, Ha Jun en Yoo In Young als vrienden, ex-geliefden, collega's en rivalen in het drama, wat de spanning en anticipatie verhoogt.

Kim Jae Wook, Krystal Jung's Chemistry, meer om te anticiperen in 'Crazy Love'

Afgezien van de chemie tussen hoofdrolspelers Kim Jae Wook en Krystal Jung, is de eerste ontmoeting van de beeldschone Krystal en Yoo In Young ook een van de meest verwachte factoren in het drama.

Yoo In Young is de senior van Krystal Jung in de industrie, die verscheen in veel klassieke drama's zoals 'Empress Ki', 'Oh My Venus' en 'Good Casting'.

(Foto: 8D-advertenties)
Yoo In Young

Aan de andere kant pronkte Krystal Jung in 2021 met haar vaardigheden met 'Police University' en 'Sweet & Sour'.

ASTRO Sanha(Foto: ASTRO)

Met name ASTRO Sanha's toevoeging als de jongere broer van Krystal Jung versterkt ook de opwinding van fans en kijkers.

LEES OOK: 'Crazy Love'-teaser: Kim Jae Wook, Krystal Jung wisselen geloften uit in The Red Wedding

Dat gezegd hebbende, ' Gekke liefde ' wordt voor het eerst uitgezonden op 7 maart om 21.30 uur. KST op KBS2 en iQIYI. Terwijl je hier bent, kijk naar de griezelige, bloedige teaser van het drama hier:

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.